Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Haartrends voor de feestdagen

Tijdens de feestdagen wil iedereen goed voor de dag komen. Veel mensen brengen dus daags voor Kerst nog eventjes snel een bezoekje aan de kapper.

Knippen, kleuren of het haar mooi föhnen zijn veelvoorkomende verzoeken. Want Kerstmis is natuurlijk geen feestje zonder dat feestelijke kapsel. Dus gaat iedereen flink in de weer met krulspelden, stijltangen of wordt er een poging gedaan om het haar mooi op te steken.

Advertentie

Geen tijd of geld om dat allemaal door een kapper of haarstylist te laten doen? John Beerens heeft een aantal snelle tips waarmee je je dagelijkse look gemakkelijk omtovert in een feestelijk kapsel.

Krullen
Heb je stijl haar? Leen bij iemand een krultang en creëer zo een volle bos met krullen. Kun je geen krultang vinden? Pak dan gewoon je (CHI) stijltang en volg de volgende stappen:
1. Pak een pluk haar
2. Zet de stijltang bovenin je pluk haar
3. Draai de stijltang een kwart slag en trek deze langs de pluk af naar beneden uit je haar.
4. Je zult zien dat je op deze manier ook een mooie slag krijgt.

Wanneer je eenmaal de krullen in je haar hebt zitten kun je ervoor kiezen om je haar los te dragen, een schuifspeldje erin te zetten of ze op te steken.

Opsteken
Niet iedereen is een held in het opsteken van het haar, dus probeer het jezelf vooral niet te moeilijk te maken. De meest makkelijke manier is vaak even mooi als dat ingewikkelde kapsel. Met de volgende stappen wordt opsteken een makkie:
1. Pak een paar plukken haar op en steek dit met een schuifspeldje vast aan de achterkant van je hoofd.
2. Je kunt eventueel een plukje haar rond zijn as draaien en hem dan vast zetten
3. Begin aan de zijkanten van je hoofd, vervolgens de bovenkant en daarna de onderkant van je haar.
4. Wil je het wat nonchalanter hebben? Maak dan een paar plukken los langs je gezicht.

Vergeet naast het gebruiken van haarlak en versteviging, de glansspray niet. Dit zorgt ervoor dat het haar er gezond uit ziet, een natuurlijke glans heeft en dat de kleur intenser wordt.

Eerder verschenen op VrouwOnline

Sylvia Witteman: “Hoe aardig je ouders ook zijn, op je 22e wil je wel bij ze weg”

dochter

Premium

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (18 en 15) en katten Lola en Siepie. Deze week wordt ze compleet verrast door haar 22-jarige dochter.

Mijn dochter is een kind van de boemeranggeneratie. Ze ging het huis uit om te studeren, woonde tijdens haar studie op de campus en kwam daarna terug naar het ouderlijk huis. Dat was gezellig, maar het gaf wel een ontzettende rommel. Ja, mijn zoons zijn ook slordig, maar die hebben tenminste elk maar 2 paar schoenen om rond te laten slingeren. Mijn dochter heeft er 40. Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien