Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Hallo droogshampoo, dag plat haar!

Droogshampoo is weer helemaal terug van weggeweest. Het is eigenlijk gek dat dit product zo lang uit de mode was want als je het een beetje slim gebruikt, heb je nooit meer een bad hair day.

Je kent het wel: je staat ’s ochtends op met haar dat nét niet vet is.  Je besluit het niet te wassen en halverwege de dag blijk je toch te optimistisch zijn geweest en zit je opgescheept met een vette bos. Dat soort ellende is verleden tijd nu droogshampoo weer volop bij de drogist te vinden is. Even sprayen, wrijven, schudden, et voilá: frisse lokken.

Advertentie

Volume
Droogshampoo is niet alleen handig om je haar op te frissen, maar kun je ook heel goed gebruiken als stylingproduct om snel volume te krijgen. Droogshampoo van zichzelf je haar al meer volume, maar er zijn ook varianten die nóg meer volume beloven. Nooit meer plat haar! Beautyblogger Mascha laat in onderstaande video zien hoe je de shampoo het beste kunt gebruiken als je een volumineuze coupe wil:

Ook heel fijn: er bestaat droogshampoo met een kleurtje. Daarmee voorkom je niet alleen dat die gevreesde witte waas achterblijft, maar kun je ook uitgroei verbloemen. En nog een insiders tip van Libelle Daily’s Vera: even droogshampoo in je haar sprayen voor het slapen gaan en je wordt de volgende dag wakker met een gigantische bos haar. Nooit meer de deur uit zonder flesje droogshampoo in je tas dus.

Shop hier de lekkerste droogshampoo’s van €3 tot €30:

Beeld: John Kramer 

 

Speel hier de sudoku van vrijdag 24 januari

Sudoku

Premium

Zin om je hersenen weer even op scherp te zetten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Op deze vrijdag 24 januari hebben wij namelijk weer een leuke sudoku voor je.

Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Veel succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien