Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Martine Bijl getroffen door hersenbloeding

De 67-jarige presentatrice van ‘Heel Holland bakt’ herstelt momenteel in het ziekenhuis van een beroerte.

De hersenbloeding vond al op 15 september plaats, maar het nieuws is nu pas naar buiten gebracht. Die bewuste ochtend werd Martine Bijl thuis, in haar woning in Maarssen, onwel. Ze is meteen naar het ziekenhuis gebracht. Daar herstelt ze momenteel.

Advertentie

Rust
Volgens een woordvoerder van Stage Entertainment wil Martine zich in alle rust en privacy richten op het herstel van haar gezondheid. Zij en haar familie vragen aan iedereen om dat te respecteren.

LEES OOK: TV-COLUMN: MARTINE BIJL EN DE WERELD HOE DIE ZOU MOETEN ZIJN

Hoge kijkcijfers
Martine scoort momenteel hoge kijkcijfers met het programma Heel Holland bakt. Volgens de woordvoerder waren de opnames van dit seizoen al achter de rug toen de presentatrice onwel werd.

Bron: ANP. Beeld: Roland J. Reinders/MAX

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien