Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Het lange mouwloze colbert

Na de boyfriend blazer is er een nieuwe variant van het colbert in het modebeeld. Namelijk het **lange mouwloze colbert**.

Al eerder gespot bij Fashionweekbezoeksters in Parijs, verovert dit item nu langzaamaan ook de winkels. Er zijn diverse varianten, en de verschillen zitten in de schouderpartij of hoe het jasje geknoopt is; enkele knoop of double breasted

Advertentie

Veelzijdig

De lengte van het colbert hoort ongeveer halverwege het dijbeen te zijn, en wordt gedragen met een lang singlet, losjes geopend over een leer-look legging of skinny jeans. Ook voor een nette, zakelijke look kan dit item goed gedragen worden. Bijvoorbeeld over een kokerrok in dezelfde kleur en met een brede riem in de taille. Mocht het jasje iets langer vallen? Dan kan deze ook heel leuk als jurkje fungeren!

Meer over het mouwloze colbert? Bekijk het hier!

Eerder verschenen op VrouwOnline

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien