Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Hilmar Mulder wordt de nieuwe hoofdredacteur van Libelle

Vorige week was de redactie nog ontroostbaar omdat Franska Stuy na 17 jaar aankondigde te stoppen. Nu hebben we goed nieuws: Hilmar Mulder wordt onze nieuwe hoofdredacteur!

Hilmar is geen vreemde eend in de bijt: tot 2014 werkte ze voor bekende Sanoma-titels als Grazia, Cosmopolitan, VIVA en Marie Claire. Vorig jaar ging ze als hoofdredacteur bij modetijdschrift Elle (Hearst) aan de slag. Vanaf 1 oktober keert zij weer terug naar haar roots

Advertentie

Hilmar over haar nieuwe job
“Tegen Libelle zeg je geen nee,” aldus de kersverse hoofdredacteur. “Het is op alle gebieden zo’n ongelofelijk mooie en sterke titel met een team van zeer gepassioneerde mensen. Ik kijk er enorm naar uit om samen met hen aan de slag te gaan en Libelle als grootste mediamerk voor vrouwen verder uit te bouwen.”

LEES OOK: FRANSKA’S AFSCHEIDSBRIEF

Beeld: Carmen Kemmink

 

Janine (58) nam een ooglidcorrectie: “De maat was vol toen ik in de bios al na 5 minuten mijn ogen wilde sluiten”

ooglidcorrectie

Per jaar worden in Nederland ruim 30.000 ooglidcorrecties uitgevoerd, waarmee het hier een van de populairste cosmetische ingrepen is. Na afloop zijn de meeste mensen razend enthousiast. Daarom: alles over een ooglidcorrectie.

Vraag je aan Sarah (39) of ze ijdel is, dan zal het antwoord zijn dat ze dat beslist niet is. “Sterker nog, ik gebruik amper make-up en doe hoogstens twee keer per jaar lippenstift op. Ik ben dan ook niet het type dat snel aan zichzelf zou laten sleutelen.” Toch heeft ze vorig jaar besloten om haar bovenste oogleden te laten liften. Niet omdat ze

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien