Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Hippe blauwe nagels

Je nagels kleuren (licht)blauw deze zomer!

De trend op nagellakgebied van deze zomer is de kleur lichtblauw. De turquoise kleur is tot bloei gebracht door Chanel. Zij hebben deze subtiele pastelblauwe kleur in hun Nouvelle Vague opgenomen. Toen vervolgens Beyoncé de nagellak op haar nagels droeg in de videoclip Why don’t you love, is de trend een feit. Sinds de collectie van Chanel hebben steeds meer betaalbare make-upmerken een soortgelijke lichtblauwe kleur in hun nagellakcollectie opgenomen. De eerste Nederlandse vrouwen met lichtblauwe nagels zijn al gespot en daar zal het vast niet bij blijven.

Advertentie

Deze kleur nagellak dankt zijn roem ook aan zijn matte teint. Meestal zijn nagellakken glanzend, maar dit jaar verschijnen ook steeds meer nagellakken met een matte teint. Het is even wennen, maar een matte nagellak oogt erg mooi! En de kleur turquoise, maar ook andere kleuren, ogen direct minder schreeuwerig door de afwezigheid van de glans.

Hoe te combineren?
De nagellak kan je het best combineren met naturel make-up. Geef je mond een natuurlijke kleur met blanke lipgloss of naturel gekleurde lipstick. Je ogen houd je ook naturel, met aarde tinten of alleen wat eyeliner en mascara. Als je kleuren als felroze en rood gebruikt, vloekt dat erg met je nagels waardoor je er minder verzorgd uit zult zien.

Met blauwe nagels kan je een simpele, neutrale outfit toch een spannend randje geven. Maar, je kan ook je blauwe nagels combineren met andere fleurige kleding. Let er wel op dat je niet fel gekleurde kleding aan doet. Felle kleuren die bijna fluor aan doen (of fluorkleurig zijn) staan sowieso enkel bij kinderen en tijdens carnaval leuk.


Wil je de echte blauwe nagellak van Chanel? De nagellak kost € 21,50 en is te koop bij de parfumerie.

Eerder verschenen op VrouwOnline

Speel hier de sudoku van zondag 19 januari

Sudoku puzzel Libelle

Premium

Zin om je hersenen weer even op scherp te zetten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Op deze zondag 19 januari hebben wij namelijk weer een leuke sudoku voor je.

Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Veel succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien