Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Hippe blauwe nagels

Je nagels kleuren (licht)blauw deze zomer!

De trend op nagellakgebied van deze zomer is de kleur lichtblauw. De turquoise kleur is tot bloei gebracht door Chanel. Zij hebben deze subtiele pastelblauwe kleur in hun Nouvelle Vague opgenomen. Toen vervolgens Beyoncé de nagellak op haar nagels droeg in de videoclip Why don’t you love, is de trend een feit. Sinds de collectie van Chanel hebben steeds meer betaalbare make-upmerken een soortgelijke lichtblauwe kleur in hun nagellakcollectie opgenomen. De eerste Nederlandse vrouwen met lichtblauwe nagels zijn al gespot en daar zal het vast niet bij blijven.

Advertentie

Deze kleur nagellak dankt zijn roem ook aan zijn matte teint. Meestal zijn nagellakken glanzend, maar dit jaar verschijnen ook steeds meer nagellakken met een matte teint. Het is even wennen, maar een matte nagellak oogt erg mooi! En de kleur turquoise, maar ook andere kleuren, ogen direct minder schreeuwerig door de afwezigheid van de glans.

Hoe te combineren?
De nagellak kan je het best combineren met naturel make-up. Geef je mond een natuurlijke kleur met blanke lipgloss of naturel gekleurde lipstick. Je ogen houd je ook naturel, met aarde tinten of alleen wat eyeliner en mascara. Als je kleuren als felroze en rood gebruikt, vloekt dat erg met je nagels waardoor je er minder verzorgd uit zult zien.

Met blauwe nagels kan je een simpele, neutrale outfit toch een spannend randje geven. Maar, je kan ook je blauwe nagels combineren met andere fleurige kleding. Let er wel op dat je niet fel gekleurde kleding aan doet. Felle kleuren die bijna fluor aan doen (of fluorkleurig zijn) staan sowieso enkel bij kinderen en tijdens carnaval leuk.


Wil je de echte blauwe nagellak van Chanel? De nagellak kost € 21,50 en is te koop bij de parfumerie.

Eerder verschenen op VrouwOnline

Áltijd groen in je keuken met deze zelfgemaakte kruidentrolley

kruidentrolley

Niets lekkerder dan koken met verse kruiden. Maar waar laten we al die potjes? Nou, in deze leuke trolley, die je heel makkelijk zelf maakt.

Dit heb je nodig voor de kruidentrolley

  • Zwarte houten keukentrolley € 49,- | 6 opbergblikken taupe 11x11x16 cm € 4,- p.st | Houten schaal Venezia € 7,- | Schuurblok middel € 1,
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien