Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Hippe panty's

Laat de legging in je klerenkast liggen en ga voor de panty!

Het is net niet warm genoeg om met je blote benen over straat te dartelen. Een panty is dan een fijne uitkomst, je kunt een jurkje dragen maar je hebt geen koude benen! Veel vrouwen hebben echter hun hart verkocht aan de legging. Jammer, want niet elk jurkje of rokje staat charmant met een legging eronder. Leggings zijn misschien wel makkelijk om onder een jurk te dragen, maar de winnaar van de schoonheidsprijs gaat toch echt naar de panty.

Advertentie

Een panty heb je in allerlei kleuren en patronen. Je kunt voor een casual effen panty kiezen in huidskleur of zwart, maar je kunt ook voor een hippe panty met patroon gaan. Let er wel op dat je een dunne panty aanschaft (20 denier), anders is het veel te warm voor in de zomer. Een dunne panty laat je benen langer ogen en maskert onzuiverheden op je benen perfect. Als je gewend bent een legging te dragen, moet je niet vergeten je benen te scheren. Niets is lelijker dan beenharen die uit je panty steken! Er zijn momenteel erg leuke dunne panty’s met opdruk te koop waarmee je een saai jurkje goed op kunt fleuren. De opdrukken kunnen erg subtiel en super vrouwelijk zijn, zoals de panty met naad (te zien op de onderste foto).

Hoe draag je het?
Deze twee vrouwen dragen twee panty’s met verschillende patronen. De dame links heeft een jaren zestig stijl, met getoupeerd haar dat sexy weg is gestoken en een grote witte zonnebril. Ze draagt een zwarte vintage playsuit met daaronder een verticaal gestreepte panty en een paar flatjes. Deze outfit zit comfortabel en het staat ook nog eens erg fashionable! De dame rechts heeft een echte festivallook. Een oversized goudkleurig T-shirt met een paar bruinkleurige sandaaltjes met sleehak. Ze draagt een panty met kleine strikjes erop. Haar outfit blijft lekker zitten door de fijne – en hippe! – sokken die zij onder haar schoenen draagt.
Lookbook van Alex C. en Lookbook van Nadine J.

Waar kun je het kopen?
De meeste winkels hebben hun pantyassortiment verkleind en een grote leggingcollectie aangeschaft. Erg jammer als je een speciale panty wilt kopen, want die zijn er op dit moment weinig. Gelukkig heeft H&M altijd wel betaalbare pantys met een leuke print in hun collectie. En als je het in de winkels nergens kunt vinden, zijn er altijd nog de webshops.


vlnr: Panty met slang: asos € 10,59. Panty met stippen, H&M € 7,95. Panty met naadstreep: asos, € 7.94. Panty met jarretels: asos, € 13,24.

Eerder verschenen op VrouwOnline

Anouks dochter (15) durfde niet meer naar school: “Soms duwde ik haar letterlijk de deur uit”

Anouks dochter - libelle

Premium

De dochter van Anouk (49) veranderde in de brugklas van een vrolijk meisje in een angstige puber. Het werd zo erg dat ze niet meer naar school kon. “Flo bleef zitten, raakte haar vriendinnen kwijt en had nergens meer plezier in.”

Anouk: "Het ene moment zat mijn dochter Flo nog vol enthousiasme aan de keukentafel haar boeken te kaften en zich te verheugen op haar nieuwe leven op de middelbare school. Het volgende moment was er niets meer over van haar optimistische stemming. Na 2 maanden verkeerde ze in een permanente staat van paniek. Ze zeggen dat een mens 2 instinctie

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien