We Will Rock You de musical: nu tot 50% korting!

Zoek binnen:

Mark Rutte blijkt een echte hipster te zijn

Mark laat in een interview met weekblad Margriet weten waar hij het meest van houdt. Nooit eerder was hij zo open over zijn privéleven. Ook deelde hij zijn favorieten en die lijken behoorlijk veel op die van een hipster…


1. Coffee 2 go
Geen automaat of filterkoffie, maar gewoon een koffie halen in een tentje in de buurt van zijn werk. “Mijn favoriet is cappuccino zonder suiker. En dan lopend op straat opdrinken, net een echte Amerikaan.”

2. Romanticus
Op de bank zitten met een vrouw en 2 kinderen, Mark heeft dat nooit als toekomstbeeld gehad. Of is het misschien te burgerlijk voor hem? Hoe dan ook, een romanticus blijkt hij in ieder geval wel te zijn, blijkt uit zijn quote in Margriet: “Liefde moet je overkomen.”

LEES OOK: Mark Rutte: “Liefde moet je overkomen

3. Hippe gympen
Tijdens het werk heeft hij altijd een pak aan. “Dat beschouw ik echt als een soort uniform.” Mark laat weten dat hij daarnaast graag op Consverse-gympen loopt, als hij een wandeling maakt door de stad.”

4. Oud telefoontje én een hippe iPhone
Mark smst de hele dag door en dat doet hij het liefst op een oud telefoontje. Maar een hippe iPhone heeft hij ook: “Een iPhone gebruik ik alleen om de media te volgen, het laatste nieuws.”

5. Een duik in de koelkast en een pasta’tje eten in New York
Mark Rutte heeft altijd trek. Na late vergaderingen duikt hij thuis steevast de koelkast in. En in New York heeft hij een speciaal Italiaans adresje voor de beste pasta: John’s of 12th street.

6. Mark Ronson en Bruno Mars
In zijn vrije tijd speelt Mark piano en luistert hij graag naar klassieke muziek. Maar dat is niet alles, want hij luistert ook graag naar nummers als Uptown funk van Mark Ronson en Bruno Mars.

Bron: Margriet. Beeld: ANP

 

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien