Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Hoe gezond is jouw haar?

Over ons haar raken we maar niet uitgepraat: de ene keer heb je een bad-hair-day, de andere keer kom je superblij terug van de kapper met een te gek nieuw kapsel.

De ene dag baal je van je statische haar, de andere dag zit het binnen no-time perfect op z’n plek.

Advertentie

Maar… hoe druk we er ook mee in de weer zijn, het belangrijkste is dat je haar gezond is en blijft. Heb jij enig idee hoe gezond jouw lokken zijn? Doe de test en je weet het!

Eerder verschenen op VrouwOnline

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien