Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Hoedendozen

Een goed excuus om een leuke hoed te kopen: Hoedendozen van La Vie De Marie!

Niet iedereen heeft een hoofd dat geschikt is voor hoeden. De ander durf het niet om een hoed op haar hoofd te zetten of koopt er één en stopt hem vervolgens ergens achter in de kast. Met de hoedendozen van La Vie De Marie heb je echter een hele goede reden om eens een paar leuke hoeden aan te schaffen!

Advertentie

Vanaf deze zomer heeft La Vie de Marie een mooie collectie hoedendozen. Ze komen in verschillende soorten maten en met verschillende soorten printjes. Bijvoorbeeld de klassieke hoedendoos met een print van Parijse dames. Maar ook hippe hoedendozen met mooie ‘Sex and the City’-achtige prints! Met teksten als Glamour, Diva en New York Shopping Guide zijn deze dozen helemaal van deze tijd, met een knipoog naar de fifties.

Uiteraard kun je deze leuke dozen ook gebruiken om andere spulletjes in op te bergen, bijvoorbeeld sjaaltjes of sieraden. Heel erg handig dus!

Naast de huidige prints zullen er binnenkort nog veel meer verschijnen. Houd daarom de webshop goed in de gaten!

Eerder verschenen op VrouwOnline

Speel hier de sudoku van vrijdag 24 januari

Sudoku

Premium

Zin om je hersenen weer even op scherp te zetten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Op deze vrijdag 24 januari hebben wij namelijk weer een leuke sudoku voor je.

Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Veel succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien