Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Hoedendozen

Een goed excuus om een leuke hoed te kopen: Hoedendozen van La Vie De Marie!

Niet iedereen heeft een hoofd dat geschikt is voor hoeden. De ander durf het niet om een hoed op haar hoofd te zetten of koopt er één en stopt hem vervolgens ergens achter in de kast. Met de hoedendozen van La Vie De Marie heb je echter een hele goede reden om eens een paar leuke hoeden aan te schaffen!

Advertentie

Vanaf deze zomer heeft La Vie de Marie een mooie collectie hoedendozen. Ze komen in verschillende soorten maten en met verschillende soorten printjes. Bijvoorbeeld de klassieke hoedendoos met een print van Parijse dames. Maar ook hippe hoedendozen met mooie ‘Sex and the City’-achtige prints! Met teksten als Glamour, Diva en New York Shopping Guide zijn deze dozen helemaal van deze tijd, met een knipoog naar de fifties.

Uiteraard kun je deze leuke dozen ook gebruiken om andere spulletjes in op te bergen, bijvoorbeeld sjaaltjes of sieraden. Heel erg handig dus!

Naast de huidige prints zullen er binnenkort nog veel meer verschijnen. Houd daarom de webshop goed in de gaten!

Eerder verschenen op VrouwOnline

Zo ziet deze week (11 t/m 17 augustus) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien