Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Wil je een stralende huid? Maak een masker met dit ingrediënt

Waar de kurkuma-hype vandaan komt, weten we niet. Maar één ding is zeker: het is lekker én gezond. Kurkuma (oftewel geelwortel) heeft een zuiverende en antibacteriële werking en is daarom een heel geschikt ingrediënt voor in een gezichtsmasker.

Heb je een onzuivere huid? Probeer dan eens onderstaand recept.

Advertentie

1,2,3
Het maken van dit gezichtsmasker is heel eenvoudig en je heb er maar 3 ingrediënten voor nodig: kurkumapoeder, yoghurt en citroensap. Meng een kwart theelepel kurkumapoeder met een eetlepel yoghurt. Voeg er een beetje citroensap aan toe en meng het goed door elkaar. Smeer het masker op je gezicht en laat het 10 minuten intrekken en reinig je gezicht daarna met lauwwarm water.

Turmeric time! #turmeric #facemask #facemasks #turmericmask #natural #naturalbeauty Een foto die is geplaatst door Juanita Cash Hawkins (@virtuouswombman) op

LEES OOK:

Beeld: Instagram

Roos Schlikker: “Ik gluur naar m’n zoon, naast me in de auto, en ik zie jou, mam”

Roos Schlikker

Roos Schlikker (45) heeft twee zoons, een man, een vader op leeftijd en veel vriendinnen. O ja… en zichzelf om voor te zorgen.

Lieve mama,

Ik moet je iets vertellen: Miró heeft nieuwe schoenen. ‘Vette patta’s’ noemt hij ze. Ze waren hartstikke duur en ik wilde ze niet kopen, want het jong voetbalt voortdurend in de bagger, maar hij wilde ze zo graag. Dus spaarde hij ervoor en vroeg hij voor zijn verjaardag alleen schoengeld. Vanochtend ging de bel. Springend als een kangoeroe nam hij de doos van de bezorger aan en daar lagen ze: peperdure Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien