Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

TV-tip: hoe hoog is jouw IQ?

Vanavond de hersenen even flink laten kraken tijdens de ‘Nationale IQ test’? Of kijk je liever naar het nieuwe seizoen van ‘Danni Lowinski’ of hoe Sarah Jessica Parker de balans tussen werk en privé probeert te vinden in ‘I don’t know how she does it’?

Nationale IQ test 2015
Zal er vanavond dan eindelijk iemand zijn die hoger scoort dan Dolores Leeuwin? De presentatrice haalde in 2012 een IQ-score van 159. Tot nu toe wist geen enkele BN’er dit record te evenaren. Dit jaar doen onder andere het realitykoppel Andy en Melisa van der Meijde mee. Ook de prostituee-tweeling Louise en Martine Fokkens zijn van de partij. Presentatie: Ruben Nicolai (foto) en Sophie Hilbrand.
20.30 uur, NPO 1

Advertentie

Danni Lowinski
In de eerste aflevering van het derde seizoen neemt advocate Danni (Marlijn Weerdenburg) de verdediging van een vrachtwagenchauffeur op zich. Deze man is doorgereden na een ongeluk, maar er blijken meerdere kanten aan deze zaak te zitten. Ook krijgt ze het aan de stok met de Belastingdienst.
20.30 uur, SBS 6

I don’t know how she does it
Kate (Sarah Jessica Parker) is een drukbezette zakenvrouw die steeds minder tijd heeft voor haar privéleven, man en kinderen. Haar aantrekkelijke zakenpartner Jack (Pierce Brosnan) krijgt echter wel haar volledige aandacht. Zal haar huwelijk stand houden?
20.30 uur, Net 5

Tessel Tindert: “Hij noemde mijn dochter Julie een lekker wijf”

Als ik thuis kom na mijn bezoek aan Taco blijkt mijn opnameapparaatje niet gewerkt te hebben. Maar ik vind het niet erg, ik moet er eerlijk gezegd niet aan denken om deze avond nog eens te beluisteren.

Ik schenk een groot glas wijn in, schud wat nootjes in een bakje en laat het bad vollopen. In het warme water laat ik Taco letterlijk van me afglijden. Ik overdenk de avond, de vier maanden dat ik met hem heb gedate, zijn leugens, zijn bedrog, mijn gevoel over hem. Zou ik nu niet in bad zitten, dan zou ik God op mijn blote knoeien bedanken dat hij me niet verliefd op deze man

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien