Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Lekker anders: slapen in een tipi (mét aanbieding)

Glamping: dat is de luxe van een hotel, maar wél met zo’n lekker buitengevoel. Zie jij jezelf al zitten in deze toffe tipi in Callantsoog?

Voor zon, zee en zand is het Noord-Hollandse Callantsoog een heerlijke plek. Slapen in een echte tipi, relaxen in de kussens, de geur van canvas, een visje bakken op de barbecue… Dat is puur genieten.
Tipi Callantsoog, Uitlandseweg 3, Callantsoog

LIBELLE-AANBIEDING
€ 185,- korting op een weekverblijf in juli en augustus

Advertentie

Het arrangement
Inclusief: * weekverblijf (7 nachten) met € 100,- korting op de huursom (vrij-vrij, max. 4 personen) * boekingskosten à € 35,- * eindschoonmaak * bedlinnen en handdoeken voor 4 personen t.w.v. € 50,-.

LEES OOK: DROOMREIS VOOR EEN ZACHT PRIJSJE: OP NAAR NEW YORK

Prijs
€ 565,-* voor een weekverblijf per vierpersoonstent incl. de genoemde extra’s.
*Dit is incl. de € 100,- Libelle-korting. Prijs is excl. toeristenbelasting à € 1,- p.p.p.n, evt. hond à € 4 per dag. Waarborg ter plaatse te betalen: € 100,-.

Reisperiode
1 juli-26 augustus 2016, o.b.v. beschikbaarheid.

Reserveren
Boeken via Aan Zee of tel. 088-190 01 11 o.v.v. Libelle-arrangement en actiecode LIBTIP16AZ.

Tekst: Maddeleen Hop. Beeld: Aan Zee 

Tessel Tindert: “Wat bedoel je met manisch? Ik dacht juist dat je depressief was”

Tessel Tindert

In Roberts huis was het een onbeschrijflijke bende van vuile kopjes, bordjes, blikjes, glazen. De tafel zat onder de kringen. Er lagen kruimels. De gordijnen waren half gesloten. Het stonk er naar oude bloemen en vuile sokken.

Door de halfopen keukendeur zag ik het aanrecht vol vuile vaat. Voorzichtig ging ik zitten in de stoel naast de bank. Ik voelde woede, maar ook verdriet en medelijden. Hier lag een man op de bank die duidelijk leed. Die zich geen raad meer wist met zichzelf. Die niet meer voor zichzelf kon zorgen. ‘Sorry’, herhaalde Robert. ‘Sorry.’

‘Waar

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien