Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Nieuw-Zeelandse kat steelt ondergoed en sokken

Het kleptomane gedrag van kat Brigit uit Hamilton (Nieuw-Zeeland) begint vreemde vormen aan te nemen.

Voorheen stal het beestje zo’n beetje alles wat los en vast zat, nu heeft ze zich ‘gespecialiseerd’. Haar voornaamste buit? Mannenondergoed en sokken. In de afgelopen 2 maanden heeft Brigit al heel wat boxershorts mee naar huis gesleept.

Advertentie

LEES OOK: POEZENEILAND KAN DE TOESTROOM KATTENVOER NIET MEER AAN

Briefje in de bus
“Elke ochtend worden we wakker en liggen er weer nieuwe sokken in huis”, zegt Sarah Nathan, het baasje van de kat. “Iemand moet die dingen toch missen. Ik heb al in de hele straat briefjes in de bus gedaan.”

Delen maar
Ze vraagt haar vrienden op Facebook om onderstaand bericht te delen, aangezien het haar een beetje te gortig begint te worden:

Anne-Wil merkt dat ze ouder wordt als Han haar op iets wijst

Vrouw zorgen

Premium

Anne-Wil heeft 2 kinderen, 5 kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in een exclusieve boetiek. Ze spreekt af met haar jeugdvriendinnen Helga en Agnes.

Zaterdag

Meteen na het ontbijt ben ik begonnen met het leeghalen van de kerstboom. Weg met dat ding! Andere jaren kan ik er bijna geen afscheid van nemen, nu kan hij me niet snel genoeg de deur uit zijn. Het is trouwens nog een heel karwei, en als ik klaar ben zitten de naalden tot onder mijn oksels, dwars door mijn trui heen. Het kan me allemaal niets schelen. [premium-verder-lezen] Ik maak de knijpertjes van de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien