Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Keratine voor je haar

De celebrities hebben het al door, nu wij nog. Keratinebehandelingen voor je haar worden steeds populairder.

De resultaten van keratine in haarproducten zijn ontdekt in Brazilië. Keratine is een lichaamseigen bouwstof, waardoor je haar geweldig zacht, pluisvrij en handelbaar wordt. En dit maandenlang, want afhankelijk van de verzorging zul je drie tot vijf maanden lang plezier hebben van de behandeling!

Advertentie

Global Keratin heeft deze variant van haarverzorging doorontwikkeld en komt nu met een nieuw keratineproduct. Deze voedt en transformeert je haar op een natuurlijke manier en maakt het gladder en gezonder met een mooie glans. Hierdoor is het haar makkelijker handelbaar en is er minder tijd nodig om het haar in model te brengen.

Wie gingen je voor?
Veel bekende vrouwen hebben het wondermiddeltje keratine al ontdekt. Tyra Banks, Halle Berry, Jennifer Aniston en Nicole Richie gebruiken het en zijn er dol op! Het unieke aan Keratine is dat het een lichaamseigen bouwstof is en het geoptimaliseerd is zonder het gebruik van sterke chemicaliën en schadelijke stoffen.


Het unieke aan Global Keratin is dat er gebruik is gemaakt van organische, bio-actieve keratine in plaats van overmatig bewerkte keratine. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat Global Keratin je haren herstelt en beschermt!

De behandeling
De Global Keratin behandeling is een professionele behandeling, die alleen uitgevoerd wordt door professionele haarstylisten. Na de behandeling kun je thuis het resultaat optimaliseren door de aftercare-producten van Global Keratin te gebruiken. Deze producten beschermen je haar tegen schadelijke invloeden, zoals zon, zee- en chloorwater. De aftercare-lijn bestaat uit shampoo, conditioner, een leave-in conditioning spray, een deep conditioner en een serum.

Kijk voor meer informatie op www.keratinebehandeling.nl.

Eerder verschenen op VrouwOnline

Speel hier de sudoku van vrijdag 24 januari

Sudoku

Premium

Zin om je hersenen weer even op scherp te zetten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Op deze vrijdag 24 januari hebben wij namelijk weer een leuke sudoku voor je.

Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Veel succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien