6-delige pannenset nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Met deze fantastische kersttrui zit je veilig aan het kerstdiner (+breipatroon!)

Alleen al de brandweer Amsterdam rukt tijdens Kerst tot wel 4 keer vaker uit dan normaal. Om extra aandacht te vragen voor brandveiligheid bedacht de brandweer daarom deze briljante kersttrui. 

In veel huishoudens loopt de temperatuur tijdens Kerst wel heel hoog op. Rond de feestdagen moet de brandweer veel vaker uitrukken. Dit is de top 5 van meest voorkomende oorzaken van brand in huis:

Advertentie

  1. Vlam in de pan
  2. Kaarsen in kerststukjes
  3. Schoorsteenbranden
  4. Kortsluiting van kerstverlichting
  5. Vuurwerk

LEES OOK: 5-JARIG JONGETJE REDT OMA UIT BRANDEND HUIS

Brandveilige trui
Kortom: het gevaar schuilt tijdens de feestdagen in een klein hoekje. Aan je kerstoutfit zal het dit jaar niet liggen. Met deze brandveilige trui kun je namelijk met een gerust hart gourmetten en zit je er ook nog eens hartstikke feestelijk bij. De trui komt in 2 varianten: een rode met brandweerauto’s en een blauwe met brandweermannen.

brandweer

En nog een tip van de brandweer Amsterdam Amstelland: “Versier je huis niet met echt dennengroen, hou een deksel op tafel om de vlam in de pan te blussen. En trek natuurlijk een veilige kersttrui aan.”

De breipatronen:

 

breipatronen

brandweer-kersttrui-2

 

De Dag Nadat Vervolg 5: Ik mijn honden moest laten inslapen

Premium

Karlijn (45): “Thuiskomen was die eerste periode het moeilijkst. Al die jaren werd ik thuis begroet door twee blije honden, nu was het doods, stil en leeg. Ook fysiek: al die mandjes, al die kussens waren weg; wat een ruimte.''

''Het verdriet was immens en ik kon en wilde er niet altijd over praten. In het begin heb ik echt mensen uit mijn omgeving gemeden, al lukte dat niet altijd. Dan kwam ik mensen tegen die ik kende van het honden uitlaten, die natuurlijk naar Sammy en Saartje vroegen. Ik moest vaak mijn uiterste best doen om niet in tranen uit te barsten.

[premium

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien