Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Krullen en een pony?

John Beerens beantwoordt al jouw haarvragen! Deze week: is het silm om een pony te nemen als ik krullen heb?

Hoi John,

Advertentie

Ik heb bruin, lang, krullend haar. Nu wil ik heel graag een schuine pony. Is dat slim? Of wordt mijn haar dan heel krullend? Als een schuine pony niet slim is, is er dan een andere oplossing? Ik hoop dat u antwoord wilt geven!

Groetjes Anna

Hallo Anna,

En schuine pony kan wel, natuurlijk gaat deze ook krullen. Vaak is dat dan niet zo mooi, vooral op de korte gedeelten is dit minder mooi. Wat wij meestal doen is een lok knippen en deze stijl maken met de stijltang. Dit geeft een mooi effect. Bij je gezicht past het zeker. Dan is het aan jou of je de lok in de krul mooi vind, anders kun je hem dus stijl maken door middel van de stijltang. Kies hierbij wel voor de CHI iron, deze is heel mild voor je haar. Op www.johnbeerens.com vind je de stijltang nu voor maar 99 euro, en voor de micro iron kun je kijken op deze link. De Micro is zeer geschikt voor het stijlen van alleen je pony.

Heb jij ook een brandende kappersvraag? STEL HEM HIER!

Eerder verschenen op VrouwOnline

Anne-Wil merkt dat ze ouder wordt als Han haar op iets wijst

Vrouw zorgen

Premium

Anne-Wil heeft 2 kinderen, 5 kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in een exclusieve boetiek. Ze spreekt af met haar jeugdvriendinnen Helga en Agnes.

Zaterdag

Meteen na het ontbijt ben ik begonnen met het leeghalen van de kerstboom. Weg met dat ding! Andere jaren kan ik er bijna geen afscheid van nemen, nu kan hij me niet snel genoeg de deur uit zijn. Het is trouwens nog een heel karwei, en als ik klaar ben zitten de naalden tot onder mijn oksels, dwars door mijn trui heen. Het kan me allemaal niets schelen. [premium-verder-lezen] Ik maak de knijpertjes van de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien