Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Krullen en een pony?

John Beerens beantwoordt al jouw haarvragen! Deze week: is het silm om een pony te nemen als ik krullen heb?

Hoi John,

Advertentie

Ik heb bruin, lang, krullend haar. Nu wil ik heel graag een schuine pony. Is dat slim? Of wordt mijn haar dan heel krullend? Als een schuine pony niet slim is, is er dan een andere oplossing? Ik hoop dat u antwoord wilt geven!

Groetjes Anna

Hallo Anna,

En schuine pony kan wel, natuurlijk gaat deze ook krullen. Vaak is dat dan niet zo mooi, vooral op de korte gedeelten is dit minder mooi. Wat wij meestal doen is een lok knippen en deze stijl maken met de stijltang. Dit geeft een mooi effect. Bij je gezicht past het zeker. Dan is het aan jou of je de lok in de krul mooi vind, anders kun je hem dus stijl maken door middel van de stijltang. Kies hierbij wel voor de CHI iron, deze is heel mild voor je haar. Op www.johnbeerens.com vind je de stijltang nu voor maar 99 euro, en voor de micro iron kun je kijken op deze link. De Micro is zeer geschikt voor het stijlen van alleen je pony.

Heb jij ook een brandende kappersvraag? STEL HEM HIER!

Eerder verschenen op VrouwOnline

Áltijd groen in je keuken met deze zelfgemaakte kruidentrolley

kruidentrolley

Niets lekkerder dan koken met verse kruiden. Maar waar laten we al die potjes? Nou, in deze leuke trolley, die je heel makkelijk zelf maakt.

Dit heb je nodig voor de kruidentrolley

  • Zwarte houten keukentrolley € 49,- | 6 opbergblikken taupe 11x11x16 cm € 4,- p.st | Houten schaal Venezia € 7,- | Schuurblok middel € 1,
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien