Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Laat de regen maar komen!

Met de zomer in volle gang moeten we aan regen eigenlijk nog even niet denken. Met deze hippe regenlaarzen wordt een verkoelend buitje, echter wel erg verleidelijk!

Helaas wil er tijdens de zomermaanden in ons kikkerlandje regelmatig een buitje vallen. Natuurlijk willen we er dan nog wel een beetje hip uit zien. Met de WedgeWelly’s is dat nu mogelijk.

Advertentie

Het concept van de WedgeWelly is over komen waaien uit het Verenigd Koninkrijk, waar de twee vrouwelijke bedenkers vandaan komen. Zij waren het zat om een paar saaie regenlaarzen te moeten dragen op de Engelse festivals.

Door het unieke ontwerp van de regenlaars maak jij van een regenachtige dag voortaan een waar modeonderonsje. Bovendien kan je er dankzij de speciale zool ook nog eens de hele dag op lopen, en dat met hakken van zes centimeter hoog.

Ook in de Verenigde Staten zijn de hippe regenlaarzen met sleehak al een groot succes. Vele celebrities en trendsetters zijn er al mee gespot. Zelfs bekend modehuis Yves Saint Laurent heeft besloten om drie versies van de Welly’s op te nemen in de collectie.

Wil jij tijdens een regenachtige dag dus stijlvol voor de dag komen, dan zijn de WedgeWelly’s echt iets voor jou!

Kies hier jouw favoriete WedgeWelly’s uit!

Eerder verschenen op VrouwOnline

Speel hier de snackpuzzel van vrijdag 17 januari gratis

snackpuzzel

Premium

Ook deze vrijdag 17 januari hebben we weer een nieuwe gratis kruiswoordpuzzel voor je. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de hersenkraker op te lossen. Veel plezier!

[minipuzzel]

 

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien