Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Laat de regen maar komen!

Met de zomer in volle gang moeten we aan regen eigenlijk nog even niet denken. Met deze hippe regenlaarzen wordt een verkoelend buitje, echter wel erg verleidelijk!

Helaas wil er tijdens de zomermaanden in ons kikkerlandje regelmatig een buitje vallen. Natuurlijk willen we er dan nog wel een beetje hip uit zien. Met de WedgeWelly’s is dat nu mogelijk.

Advertentie

Het concept van de WedgeWelly is over komen waaien uit het Verenigd Koninkrijk, waar de twee vrouwelijke bedenkers vandaan komen. Zij waren het zat om een paar saaie regenlaarzen te moeten dragen op de Engelse festivals.

Door het unieke ontwerp van de regenlaars maak jij van een regenachtige dag voortaan een waar modeonderonsje. Bovendien kan je er dankzij de speciale zool ook nog eens de hele dag op lopen, en dat met hakken van zes centimeter hoog.

Ook in de Verenigde Staten zijn de hippe regenlaarzen met sleehak al een groot succes. Vele celebrities en trendsetters zijn er al mee gespot. Zelfs bekend modehuis Yves Saint Laurent heeft besloten om drie versies van de Welly’s op te nemen in de collectie.

Wil jij tijdens een regenachtige dag dus stijlvol voor de dag komen, dan zijn de WedgeWelly’s echt iets voor jou!

Kies hier jouw favoriete WedgeWelly’s uit!

Eerder verschenen op VrouwOnline

Hans bekent: hij heeft een obsessie voor de kleding van nieuwslezeressen

Hans-libelle

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in het leven. Deze week: de kleding van nieuwslezeressen. 

Ik zal je een geheim vertellen, in de hoop en verwachting dat het onder ons blijft, want ik schaam me er wel een beetje voor. Afgesproken? Ik kijk dus praktisch elke avond naar het NOS Journaal. Inderdaad, niks om je voor te schamen. Maar daarbij ontgaat me vaak het nieuws omdat – ik schaam me nu eigenlijk best diep – ik altijd geheel en al gefocust ben op de kleding van de nieuwslezeressen.

Gisteravond: nieuwslezeres Am

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien