Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Laat je ogen sprankelen met oogschaduw

Veel vrouwen gaan niet verder dan een likje mascara en een bronzer of blush op de wangen. Deze dames weten niet dat je met oogschaduw ook een heleboel kunt.

Een dikke laag hoeft niet, je hoeft enkel en alleen te spelen met lichte en donkere kleuren. Wedden dat jouw ogen nog meer sprankelen na onderstaand stappenplan?

Advertentie

Stap 1
Breng een lichte witgekleurde oogschaduw aan op je hele ooglid.

Stap 2
Breng in de arcadeboog (het diepliggende stuk van je oogkas) een lichtbruine oogschaduw aan. Bij de buitenste ooghoeken mag deze donkerder zijn dan in het midden boven het ooglid.

Stap 3
Trek een lijntje met een oogpotlood en laat de lijn bij de ooghoeken lichtjes omhoog gaan. Zo creëer je een grotere oogopslag.

Stap 4
Breng met een klein kwastje een beetje bruine oogschaduw onder de onderste wimpers aan.

Stap 5
Eindig met mascara en breng deze alleen aan op de bovenste wimpers.

Eerder verschenen op VrouwOnline

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien