Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Lekker natuurlijk wandelen

Het komt je vast wel bekend voor. Een lekkere boswandeling of trektocht eindigt altijd met pijnlijke voeten.

Blaren, pijnlijke tenen en een schurende wreef. Laat de schoenen voortaan in de kast staan en loop op ‘blote voeten’!

Advertentie

Blote voeten

Er is niks fijners dan op blote voeten lopen. En het is nog goed voor je ook! Je houding wordt een stuk rechter, het stimuleert je bloedsomloop en het is goed voor de gewrichten in je enkels en knieën.

Maargoed, een lange trektocht door het bos zie je niet zitten met je schoenloze voeten. Doorns, stenen, insecten, ze belemmeren het blote voeten plezier! Wij hebben de oplossing voor je gevonden!

Vibram FiveFingers
Vibram FiveFingers is dé schoen voor de blote voeten wandelaar! Deze ‘schoen’ is een soort beschermlaag voor je voeten. De zachte en flexibele Vibram-zool biedt veel grip en laat je elke oneffenheid in de ondergrond voelen. Daarnaast houdt deze ‘schoen’ je tenen van elkaar gescheiden en dat betekent: een lange wandeltocht zonder angst voor blaren!

Met deze prachtige uitvinding kan je je snel over land en door het water bewegen! De FiveFingers is verkrijgbaar vanaf € 89,-. Kijk voor de verschillende maten en kleuren op de website!

Eerder verschenen op VrouwOnline

Dít is de numerologische weekvoorspelling van week 4

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

[premium-verder-lezen]Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli v

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien