Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Lekker natuurlijk wandelen

Het komt je vast wel bekend voor. Een lekkere boswandeling of trektocht eindigt altijd met pijnlijke voeten.

Blaren, pijnlijke tenen en een schurende wreef. Laat de schoenen voortaan in de kast staan en loop op ‘blote voeten’!

Advertentie

Blote voeten

Er is niks fijners dan op blote voeten lopen. En het is nog goed voor je ook! Je houding wordt een stuk rechter, het stimuleert je bloedsomloop en het is goed voor de gewrichten in je enkels en knieën.

Maargoed, een lange trektocht door het bos zie je niet zitten met je schoenloze voeten. Doorns, stenen, insecten, ze belemmeren het blote voeten plezier! Wij hebben de oplossing voor je gevonden!

Vibram FiveFingers
Vibram FiveFingers is dé schoen voor de blote voeten wandelaar! Deze ‘schoen’ is een soort beschermlaag voor je voeten. De zachte en flexibele Vibram-zool biedt veel grip en laat je elke oneffenheid in de ondergrond voelen. Daarnaast houdt deze ‘schoen’ je tenen van elkaar gescheiden en dat betekent: een lange wandeltocht zonder angst voor blaren!

Met deze prachtige uitvinding kan je je snel over land en door het water bewegen! De FiveFingers is verkrijgbaar vanaf € 89,-. Kijk voor de verschillende maten en kleuren op de website!

Eerder verschenen op VrouwOnline

Tessel Tindert: “Ik waardeerde zijn eerlijkheid, maar die deed ook pijn”

Tessel Tindert

Ik lig in mijn bed onder een dun lakentje en kan niet slapen. Mijn slaapkamer krijg ik bij deze superhittegolf niet meer koel, hoewel ik daar de gordijnen de hele dag dichthoud. Mijn ventilator is stuk. Morgen een nieuwe bestellen, noteer ik in mijn hoofd.

Na een half uur sta ik op en loop de woonkamer in. De maan schijnt door een van de dakramen naar binnen en bij het open raam waait een zoel windje langs mijn klamme rug. Ik schenk een restje witte wijn in en pak de brief van Wijnand er nog eens bij. D

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien