Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Lenzen van Dior

Als je jouw ogen wilt laten stralen, dan ben je met de contactlenzen van modehuis Dior aan het goede adres!

Alleen kleding ontwerpen lijkt voor een modehuis allang niet meer genoeg te zijn. Parfum, sieraden, schoenen… zelfs tattoo’s zijn een modehuis niet meer vreemd, denk aan Chanel zomer 2010. Dior kan natuurlijk niet achterblijven en heeft ook zijn grens verlegd in een nog onbekend terrein voor modehuizen. Namelijk de contactlenzen! Iedereen ontwerpt tegenwoordig al brilmonturen, dus wie origineel wil zijn, ontwerpt gewoon zijn eigen contactlenzen.

Advertentie

De hoofd-ontwerper van Dior, John Galliano, heeft de contactlenzen ontworpen. En als je Galliano kent, dan weet je dat het nooit ‘zomaar’ een paar contactlenzen kunnen zijn. Galliano staat namelijk bekend om zijn excentrieke en uitbundige ontwerpen.

Hoe zien de contactlenzen er uit?

Galliano heeft vier soorten contactlenzen ontworpen, die alle vier je ogen prachtig benadrukken. De lenzen creëren de illusie van een gouden of zwarte ring rondom je iris. En op de lenzen staat ook in het klein het wereldberoemde logo van Dior (de letters CD). Met het logo kun je natuurlijk pronken, maar praktisch is de opdruk van het logo ook. Je kunt namelijk aan het logo zien of de lens goed zit.

Gold Ring Glitterized
De Gold Ring Glitterized contactlens is een lens zonder sterkte met een goudkleurige ring van glitter om de iris.

Black Ring
De black ring contactlens is een lens met een zwartkleurige ring om de iris.

Black and Gold Glitterized
De black and gold glitterized contactlens is een combinatie van de hierboven beschreven lenzen.

Black and Blue
De Black and Blue contactlens is een lens die je iris verandert in koraalblauw en de zwarte ring accentueert die kleur prachtig.

De lenzen zijn verpakt in exclusieve zilveren doosjes waar een spiegeltje in zit. Je kunt ze kopen bij Dior winkels in Europa en kosten ongeveer 120 euro. Voor maximaal 2 maanden kunnen je ogen schitteren met deze pareltjes. Bij de exclusievere opticiens kunnen de Dior Eyes tevens worden besteld.

Eerder verschenen op VrouwOnline

Anne-Wil merkt dat ze ouder wordt als Han haar op iets wijst

Vrouw zorgen

Premium

Anne-Wil heeft 2 kinderen, 5 kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in een exclusieve boetiek. Ze spreekt af met haar jeugdvriendinnen Helga en Agnes.

Zaterdag

Meteen na het ontbijt ben ik begonnen met het leeghalen van de kerstboom. Weg met dat ding! Andere jaren kan ik er bijna geen afscheid van nemen, nu kan hij me niet snel genoeg de deur uit zijn. Het is trouwens nog een heel karwei, en als ik klaar ben zitten de naalden tot onder mijn oksels, dwars door mijn trui heen. Het kan me allemaal niets schelen. [premium-verder-lezen] Ik maak de knijpertjes van de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien