Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Merlien is dé Libelle Ster 2015

Merlien Welzijn (41) uit Rotterdam is met haar initiatief Bijstandsgerechten verkozen tot dé STER 2015. Hoofdredacteur Hilmar Mulder overhandigde de speciaal door Studio Job ontworpen wisselster vandaag tijdens het Libelle Nieuwscafé event in Den Haag.

Inspiratie 
Merlien weet uit haar jeugd hoe moeilijk het voor ouders kan zijn om met weinig geld rond te komen. Maar hierdoor leerde zij wel hoe je met een kleine beurs toch gezond en gevarieerd kunt eten. Die ervaring deelt ze online met haar initiatief Bijstandsgerechten. “Hier inspireren en helpen mensen elkaar.”

Benieuwd naar de andere Sterren van 2015? Klik hier.

Video: Denise Mulder. 

Janine (58) nam een ooglidcorrectie: “De maat was vol toen ik in de bios al na 5 minuten mijn ogen wilde sluiten”

ooglidcorrectie

Per jaar worden in Nederland ruim 30.000 ooglidcorrecties uitgevoerd, waarmee het hier een van de populairste cosmetische ingrepen is. Na afloop zijn de meeste mensen razend enthousiast. Daarom: alles over een ooglidcorrectie.

Vraag je aan Sarah (39) of ze ijdel is, dan zal het antwoord zijn dat ze dat beslist niet is. “Sterker nog, ik gebruik amper make-up en doe hoogstens twee keer per jaar lippenstift op. Ik ben dan ook niet het type dat snel aan zichzelf zou laten sleutelen.” Toch heeft ze vorig jaar besloten om haar bovenste oogleden te laten liften. Niet omdat ze

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien