Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Openhartige minister-president: "Liefde moet je overkomen"

“Liefde moet je overkomen en het loopt zoals het loopt,” vertelt de 47-jarige minister-president Mark Rutte over het vinden van de liefde. In een interview in weekblad Margriet is hij verrassend open over zijn privéleven.

Mark Rutte heeft een drukke baan waarin veel gepland moet worden. Om ook nog eens actief op zoek te gaan naar een relatie ziet hij niet zitten. “Het is veel leuker als dingen je overkomen”, vertelt hij in het interview. Mark vertelt dat hij nu al heel gelukkig is en over het feit dat iedereen altijd maar vraagt wanneer hij nou eens aan de vrouw (of man…) gaat, zegt hij: “Ik vind het lief dat mensen denken dat ik nóg gelukkiger kan worden.”

Advertentie

LEES OOK: MARK RUTTE KRIJGT SERENADE OP DE ZOMERWEEK

Over andere onderwerpen in zijn leven is hij ook erg open. Zo verloor hij toen hij begin 20 was binnen een jaar zijn vader en zijn oudste broer. “Dat waren hele heftige ervaringen. Maar omdat we er in de familie goed over konden praten en we elkaar opvingen, was het gek genoeg ook wel een heel warme tijd.”

Bron: Telegraaf. Beeld: Ester Gebuis

Speel hier de snackpuzzel van vrijdag 17 januari gratis

snackpuzzel

Premium

Ook deze vrijdag 17 januari hebben we weer een nieuwe gratis kruiswoordpuzzel voor je. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de hersenkraker op te lossen. Veel plezier!

[minipuzzel]

 

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien