Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Lovehandles? Zo verberg je ze!

Er is niets mis met vrouwelijke vormen, maar toch kunnen die vetrolletjes op de heupen weleens vervelend zijn. In sommige kledingstukken worden deze zwembandjes, ook wel lovehandles genoemd, helaas benadrukt. Gelukkig zijn er genoeg manieren om optisch slanker te lijken. 

In de video hierboven verklapt modevlogger Françoise hoe je een buikje verdoezelt.

Advertentie

1. A-lijn
Kies voor A-lijn jurken en topjes. Deze zijn de ideale oplossing om je lovehandles te verdoezelen. De pasvorm van dit model zit van boven strak en loopt geleidelijk naar onder uit. Door de A-lijn wordt de nadruk op de boezem gelegd in plaats van op de vetrolletjes. Aah wat fijn, die A-lijn!

2. Stevig materiaal
Kies geen dunne glimstofjes, maar ga voor wat steviger materiaal. Glimmende stoffen leggen erg de nadruk op de vormen van je lichaam, óók op de lichaamsdelen waar jij je onzeker over voelt.

3. Lange tops
Draag lange tops die over de lovehandles heen vallen. Kortere tops hebben de neiging om regelmatig op te kruipen. Hierdoor worden je zwembandjes letterlijk blootgesteld, niet erg fijn dus.


4. Hoge taille
Kies voor een broek met een ruim model en een hoge taille, hierdoor komt je figuur mooier uit. De ongewenste zwembandjes worden op deze manier mooi strak getrokken.

5. Wikkeltops en -jurken
Wikkeltops en -jurken zijn de ideale modellen om je lovehandles te verbergen, mits deze goed vallen. Zorg dat het strakste punt van de top of jurk boven je zwembandjes valt.

6. Lange jasjes
Draag lange jasjes, zo camoufleer je mooi je lovehandles. Kies gelijk voor een jasje met een goede taille. Op deze manier creëer je een zandloperfiguur.

En klaar ben je!

De leukste artikelen van Libelle ontvangen in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Beeld: iStock

Áltijd groen in je keuken met deze zelfgemaakte kruidentrolley

kruidentrolley

Niets lekkerder dan koken met verse kruiden. Maar waar laten we al die potjes? Nou, in deze leuke trolley, die je heel makkelijk zelf maakt.

Dit heb je nodig voor de kruidentrolley

  • Zwarte houten keukentrolley € 49,- | 6 opbergblikken taupe 11x11x16 cm € 4,- p.st | Houten schaal Venezia € 7,- | Schuurblok middel € 1,
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien