Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Make-up voor mannen

Als jullie een dagje uit willen sta jij mopperend onderaan de trap. Hij is zo lang bezig in de badkamer dat jij je haar wel drie keer had kunnen stijlen.

Make-up is allang geen vrouwending meer: steeds meer mannen wagen zich aan de gezichtscrèmes en foundation om de oneffenheden op hun gezicht te camoufleren. Daarnaast zijn er heren die zelfs voor mascara en oogpotlood niet terugdeinzen.
Om alle “metromannen” te helpen bij het aanbrengen van make-up, hebben we een workshop gemaakt. Met de juiste tips hoeven ze namelijk niet bang te zijn dat ze hun mannelijkheid aantasten.
Dus haal je vriend erbij en laat hem dit op de spiegel in de badkamer plakken!

Advertentie

1. Gebruik alleen make-up die speciaal ontwikkeld is voor mannen.
Blijf dus van de badkamerspulletjes van je vriendin of vrouw af! Deze producten zijn namelijk bedoeld om bepaalde delen van je gezicht op te laten vallen (bijvoorbeeld lippenstift of oogschaduw), terwijl jij ervoor moet zorgen dat je de vlekjes in je gezicht onopvallend wegwerkt. Voor gezichtcrèmes kun je bijvoorbeeld bij Etos terecht.

2. Het merk Koh Cosmetics heeft een hand & nagel verzorgingslijn ontwikkeld, speciaal voor mannen die hun handen graag schoon en verzorgt willen houden. Check www.kohcosmetics.com voor meer informatie.

3. Ga voor een naturel look. Dat wil zeggen: smeer Labello op je lippen om ze vet te houden en gebruik altijd een bruine mascara en oogpotlood. Zo ziet je gezicht er wat mooier uit, zonder dat de make-up opvalt.

4. Gebruik de juiste kleur foundation. Een te lichte of te donkere kleur foundation zorgt ervoor dat de plekjes die je hebt ingesmeerd erg gaan opvallen. Probeer een camouflage product dus altijd eerst op je hand om te kijken of de kleur bij je huid past.

5. Wacht 10 minuten na het aanbrengen van je dagcrème. Als je de make-up direct na de dagcrème aanbrengt, zal het gaan vlekken.

6. Houd het subtiel! Ga dus niet als een gek foundation smeren, maar wrijf voorzichtig over je gezicht met een kwastje, zodat de make-up niet opvalt.

7. Bekijk de filmpjes op Videojug.com voor meer tips!

Tot slot een laatste tip: dit is hoe het NIET moet: make-up tips for the modern metrosexual man. 

Eerder verschenen op VrouwOnline

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien