Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Deze make-up draag in je de zomer!

In de zomer wil je er fris en fruitig uitzien. De zomerse zonnestralen op je gezicht zorgen voor een mooie teint en een gezond blosje op de wangen. Helaas kan je mascara gaan vlekken door de hitte en water. Een bekend fenomeen is de panda ogen, oftewel uitgelopen mascara. Deze look wil je natuurlijk voorkomen! Voor een zomerse look kun je je make-up het best zo neutraal mogelijk houden, met eventueel een frisse oogschaduw of een felle lipstick. Libelle geeft je tips op zo goed mogelijk voor de dag te komen op zonnige dagen.

Advertentie

De basis

Smeer een goede laag dagcrème met SPF factor 30 op, Voel jij je prettiger als je toch een goede dekking hebt op een zomerse dag? Dan kan je een foundation met SPF factor 15 opdoen. Já, je wordt ook bruin als je foundation draagt. Je kunt natuurlijk ook voor de gulden middenweg kiezen; een BB-crème zorgt voor een lichte dekking en beschermt de huid.

Kies écht voor een basis met SPF (Sun Protection Factor), de straling van de zon gaat namelijk dwars door foundation- en dagcrème lagen heen.
Voor de zomerse dagen is zo min mogelijk make-up beter. Als je een dagcrème met SPF draagt hoef je je niet druk te maken om vlekkerige foundation. Zo lig je met een zelfverzekerd gevoel op het strand.

Diardemine_dagcreme

Lift+ Sun Protect Dagcrème
€17.85
Bestel hier

Loreal_dagcreme

BB Cream Light
Dagcrème
€14.99
Bestel hier

foundation

Foundation
SPF 15
€16.99
Bestel hier

Ogen

Mascara
Natuurlijk heb je al gehoord van waterproof mascara, wie kent het niet? Deze vriend zorgt ervoor dat je met volle wimpers een verfrissende duik in het water kunt nemen. Zo heb je geen last van uitgelopen mascara. Je verwijdert waterproof mascara gemakkelijk met een make-up remover op oliebasis. Als je lichte wimpers hebt kun je er ook voor kiezen om je wimpers te (laten) verven. Au naturel is natuurlijk helemaal ideaal!

Eye-liner
Naast de bekende waterproof mascara’s kun je ook kiezen voor een waterproof eye-liner. Lees in dit artikel hoe je deze het beste kunt aanbrengen. Kies voor de verandering voor een azuurblauwe eye-liner voor een frisse look! 

Oogcrème
Je huid heeft een hoop te verduren door de warme zonnestralen. De huid rondom de ogen is erg dun en extra gevoelig voor straling. Draag dus een oogcrème met een SPF factor.

waterproof_eyeliner

Waterproof
Eyeliner
€12.99
Bestel hier

mascara

Waterproof Mascara
€26.99
Bestel hier

NIVEA

Vital Soja
Oog & Lip Crème
€16.99
Bestel hier

Lippen

Lippenbalsem
Vergeet je lippen niet te beschermen tegen de zon! Draag een lippenbalsem met SPF factor, want ook je lippen kunnen verbranden. Voor een subtiele glans kan je ook voor een lippenbalsem met een kleurtje kiezen.

Lippenstift
Wil jij het accent écht op je lippen leggen? Minimaliseer je ooglook dan door het dragen van een likje mascara. Kies voor een knalkleur op je lippen die goed bij je teint past. En let er wel weer op dat deze lipstick over een SPF factor beschikt.

Labello_sun

Lippenbalsem
€12.49 
Bestel hier

Lipbalm_blaze

Lippenbalsem
€6.44
Bestel hier

Lipstick_Rimmel

Lippenstift SPF 15
€10.99
Bestel hier

Wat is jouw favoriete make-up voor in de zomer?

De Dag Nadat 16 – We afscheid namen van mijn tante tijdens de coronacrisis

De dag nadat 16

Premium

Elsbeth (53): “Kon het in deze rare coronatijd nog onwerkelijker? Die gedachte spookte de afgelopen week telkens door mijn hoofd. En ja, dat kon dus."

"Gisteren namen we afscheid van tante Aatje, de oudste zus van mijn moeder. Ze woonde sinds een zware operatie al een paar maanden in een verzorgingshuis en langzaam maar zeker drong tot haar door dat ze niet meer zou terugkeren naar haar eigen huis. Dat vond ze moeilijk, want tot de operatie had ze altijd zelfstandig gewoond. Sinds haar overplaatsing naar een ander verzorgingshuis ging het snel bergafwaarts met mijn 94-jar

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien