Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Maxima's favoriete winkel opent zijn deuren in Nederland

Vanaf dit najaar kunnen we er echt bijlopen als onze koningin (als we ook de jackpot winnen). Het Brusselse modehuis Natan van de ontwerper Edouard Vermeulen opent namelijk zijn eerste boetiek in ons land.

Het is zelfs de eerste boetiek in het buitenland en daar hebben ze onze hoofdstad voor uitgekozen. En natuurlijk kan die winkel maar in één straat van de stad openen: de P.C. Hooftstraat. Dat scheelt weer wat ritjes voor de koningin naar onze zuiderburen, want er wordt gezegd dat 70% van de garderobe van Máxima van Natan is. Ook de Belgische koningin Mathilde is fan van deze ontwerper.

Advertentie

Opening
Het modehuis heeft al vestigingen in Antwerpen, Brussel, Gent, Knokke en Roeselare en mag nu dus ook Amsterdam aan het rijtje toevoegen. Wanneer de boetiek precies wordt geopend, is nog niet bekend.

Ook op het werkbezoek in de Duitse deelstaat Beieren in april dit jaar, droeg onze koningin een creatie van het Brusselse modehuis Natan:

[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

LEES OOK:

Bron: Retaildetail.nl. Beeld: ANP

Elsemarie (49): “Op deze manier heb ik nog nooit aandacht van een man gehad”

Elsemarie (49): “De keren in mijn leven dat ik verliefd was, heb ik veel en hartstochtelijk gevreeën. Met mijn man, met wie ik nu vijftien jaar getrouwd ben, doe ik dat nog steeds.

Verliefdheid en sex heb ik nooit los van elkaar kunnen zien. Tot een paar jaar geleden een nieuwe collega op de zaak kwam. Niet een heel opvallende man, maar hij had een uitstraling die mij aantrok. We raakten met elkaar in gesprek en het klikte meteen. Al gauw zaten we tijdens de lunchpauze aan hetzelfde tafeltje in de kantine en gingen we daarna nog even een eindje lopen.

Net zoals i

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien