Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Mijn haar groeit niet meer

John Beerens beantwoordt al jouw haarvragen! Deze week: Mijn haar lijkt steeds korter te worden. Wat kan ik daar aan doen?

Beste John,

Advertentie

Ik heb al zeker meer dan 3 jaar mijn haren niet meer laten knippen. Nou heb ik het idee dat het steeds korter wordt. Mijn haren groeien ook niet. Het blijft steeds hetzelfde. Maar de laatste tijd wordt het gewoon steeds korter zonder dat er maar een schaar aan te pas komt. Iedereen in mijn omgeving zegt het. Ik ben pas 20 dus het is erg vroeg om al kaal te worden. Ik zit hier best mee. Ik heb al vitamine B tabletten geprobeerd maar het geeft geen resultaat. Ik wil zo graag dat mijn haren weer langer worden. Maar het groeit gewoon niet. Zou u mij alsjeblieft een tip kunnen geven? Kan het misschien ook door een ziekte komen waar ik niks vanaf weet?

Nathalie

Hallo Nathalie,

Ik zou me niet meteen erge zorgen maken. Belangrijk is dat je goed en gezond eet, voldoende eet en drinkt en voldoende vitamines binnen krijgt. Daarnaast is de verzorging van je haar erg belangrijk en daarbij hoort het knippen van je haar elke 8 weken. De punten splijten en dienen dus te worden geknipt, anders breekt je haar af. Je kunt je voorstellen dat na 3 jaar je haar niet geknipt te hebben er vele gespleten haarpunten in zitten die ervoor zorgen dat het afbreekt.
Dat is uiteraard erg vervelend, maar wel op te lossen. Je zal nu wel een flink stuk van je haar af moeten knippen en de juiste producten moeten kiezen om het te verzorgen. Op www.johnbeerens.com vind je alle producten en ook degene die geschikt zijn voor jouw haar.

Eerder verschenen op VrouwOnline

Sylvia Witteman: “Met vrienden, een rugzak en heel weinig geld ging ik naar Joegoslavië”

Sylvia Witteman alleen op vakantie column Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (19 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week vertelt ze over haar eerste vakantie zonder ouders.

Mijn jongste zoon, 16 jaar oud, ging voor het eerst alleen op vakantie. Alleen, dat wil zeggen, zonder ouders, maar met 5 vrienden. “We hebben een appartementje gehuurd in Knokke”, zei hij, handenwrijvend van voorpret. Knokke? Dat is toch een suffe badplaats voor keurige oude dames? Nou ja, ze zouden daar in elk geval weinig kwaad kunnen, tussen de theesalons. 200 euro kreeg hij mee. Ik vond het veel, maar j

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien