Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Mijn haar groeit niet meer

John Beerens beantwoordt al jouw haarvragen! Deze week: Mijn haar lijkt steeds korter te worden. Wat kan ik daar aan doen?

Beste John,

Advertentie

Ik heb al zeker meer dan 3 jaar mijn haren niet meer laten knippen. Nou heb ik het idee dat het steeds korter wordt. Mijn haren groeien ook niet. Het blijft steeds hetzelfde. Maar de laatste tijd wordt het gewoon steeds korter zonder dat er maar een schaar aan te pas komt. Iedereen in mijn omgeving zegt het. Ik ben pas 20 dus het is erg vroeg om al kaal te worden. Ik zit hier best mee. Ik heb al vitamine B tabletten geprobeerd maar het geeft geen resultaat. Ik wil zo graag dat mijn haren weer langer worden. Maar het groeit gewoon niet. Zou u mij alsjeblieft een tip kunnen geven? Kan het misschien ook door een ziekte komen waar ik niks vanaf weet?

Nathalie

Hallo Nathalie,

Ik zou me niet meteen erge zorgen maken. Belangrijk is dat je goed en gezond eet, voldoende eet en drinkt en voldoende vitamines binnen krijgt. Daarnaast is de verzorging van je haar erg belangrijk en daarbij hoort het knippen van je haar elke 8 weken. De punten splijten en dienen dus te worden geknipt, anders breekt je haar af. Je kunt je voorstellen dat na 3 jaar je haar niet geknipt te hebben er vele gespleten haarpunten in zitten die ervoor zorgen dat het afbreekt.
Dat is uiteraard erg vervelend, maar wel op te lossen. Je zal nu wel een flink stuk van je haar af moeten knippen en de juiste producten moeten kiezen om het te verzorgen. Op www.johnbeerens.com vind je alle producten en ook degene die geschikt zijn voor jouw haar.

Eerder verschenen op VrouwOnline

Anne-Wil merkt dat ze ouder wordt als Han haar op iets wijst

Vrouw zorgen

Premium

Anne-Wil heeft 2 kinderen, 5 kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in een exclusieve boetiek. Ze spreekt af met haar jeugdvriendinnen Helga en Agnes.

Zaterdag

Meteen na het ontbijt ben ik begonnen met het leeghalen van de kerstboom. Weg met dat ding! Andere jaren kan ik er bijna geen afscheid van nemen, nu kan hij me niet snel genoeg de deur uit zijn. Het is trouwens nog een heel karwei, en als ik klaar ben zitten de naalden tot onder mijn oksels, dwars door mijn trui heen. Het kan me allemaal niets schelen. [premium-verder-lezen] Ik maak de knijpertjes van de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien