We Will Rock You de musical: nu tot 50% korting!

Zoek binnen:

Mila Kunis mooiste vrouw 2013

Actrice Mila Kunis is door het Britse FHM uitgeroepen tot meest sexy vrouw ter wereld. Lezers van het mannenblad plaatste haar op de eerste plek in de lijst Sexiest Women in the World 2013.

Het is de 18e keer dat FHM de meest sexy vrouw ter wereld kiest. Wie het ook geschopt hebben tot het topje van de lijst zijn onder meer Rihanna, Kaley Cuoco, Pixie Lott, Kate Upton en Cheryl Cole. De prachtige Spaanse actrice Sophia Vergara sluit de lijst bomvol beauty’s af, zij staat op nummer 100. Bekijk hier de top 10 meest sexy vrouwen.

Advertentie

Vorig jaar werd de Oekraïense beauty ook al ‘sexy’ benoemd door het magazine Esquire, als Sexiest Woman Alive 2012. Mila werd bekend door haar rol in de tv-serie That 70’s Show en speelde in films als Ted en The Black Swan.

Qua haar en make-up experimenteert Mila er niet heel wild op los. Haar signature look? Gladgestreken chocoladebruine lokken, een lijnrechte midden scheiding en donkere oogmake-up. Met soms een uitstapje naar een hoge paardenstaart of een subtiele krul in het haar.

Bekijk de rode loper beautylooks van Mila Kunis!

Eerder verschenen op VrouwOnline

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien