Dagelijks puzzelen voor slechts € 2,99 per maand >

Zoek binnen:

Mode op de piste

Jaaa het wintersportseizoen is weer volop van start gegaan! Ben jij al begonnen met de voorbereidingen?

Niemand wil kou lijden en dus moet er flink geshopt worden om niet alleen warm op de piste te verschijnen, maar ook enigszins modieus. Want ja, niemand wil eruit zien als een rollade of een te dik ingepakte ijsbeer. Maar wees gerust, natuurlijk helpen wij jou om als een ware fashion queen die piste af te skiën.

Advertentie

Checklist
Wanneer je op wintersport gaat draag je vaak meerdere lagen over elkaar heen. De onderste lagen zijn functioneel en voor niemand zichtbaar. Juist de keuze voor een jas, schoenen, helm en een bril kunnen jouw wintersport look maken of kraken. Wij hebben een paar items gevonden die je als fashionista niet kunt laten liggen.

Warme jas
Hoge bomen vangen veel wind, dus wanneer je op een hoge bergtop staat dan volstaat een normale winterjas niet. Je wilt natuurlijk niet bevriezen, dus zorg ervoor dat de wind buiten de deur blijft. Pak je lijf daarom goed in met een dikke jas. Geen sportief type? Er zijn dit jaar genoeg vrouwelijke jassen die je warm houden tijdens je tocht naar beneden.

(Linksboven) Moncler, (linksonder) Protest, (Midden) Moncler, (Rechtsboven) Protest, (Rechtsonder) Protest.

Warme laarzen
Ook wanneer je niet van skiën houdt zijn er genoeg redenen om op wintersport te gaan. Zo zijn er in populaire skigebieden de altijd gezellige, lekker foute après-ski feestjes. Dé mogelijkheid om stijlvol voor de dag te komen en je dansmoves te showen. Stop je voeten dus in één van deze trendy laarzen en laat zien wat je in huis hebt.

(Links) Ella, (Midden) Mou Footwear, (Rechts) Mou Footwear

Helm
Eigenlijk zou iedereen er één moeten dragen, want een ongeluk zit in een klein hoekje. Toch willen veel vrouwen er niet mee gezien worden. Maar wat nu, als een skihelm er zo leuk uitziet dat je juist hip bent als je er een draagt?

(Linksboven) Burton, (Linksonder) Casco, (Rechtsboven) Casco, (Rechtsonder) Casco

Brillen
Sneeuw in je ogen is alles behalve fijn. Met een goede skibril houd je goed het overzicht en zie je er trendy uit wanneer je bovenop een berg een zonnestraaltje meepikt. Niet vergeten in te smeren en af en toe die bril af te doen. Anders kom je thuis met een bruine snoet en wit omrande ogen.

(Links) Casco, (Rechts) Sinner

Veel plezier op de piste!

Eerder verschenen op VrouwOnline

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien