Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Mode op Pinterest: stijlvol in oranje

Wij van Vrouwonline zijn helemaal klaar voor het EK. Jij nog niet? Laat je inspireren door deze stijlvolle oranje looks op Pinterest.

Fire is on met de trendkleur van dit seizoen: Tangerine. Binnen Tangerine vallen verschillende tinten oranje en zelfs een vleugje koraal.

Advertentie

Deze nieuwe trend was onder andere te zien in de shows van Cacharel, Hermès, Dries van Noten en Céline. Ook verschillende celebs zijn al gespot in oranje outfits. Bekijk hun looks en van deze fashionista’s.

Source: Uploaded by user via Kat on Pinterest

Source: whowhatwear.com via Cate on Pinterest

Source: elle.com via Becky on Pinterest

Source: blog.glamit.be via Nimue on Pinterest

Eerder verschenen op VrouwOnline

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien