Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

De modemissers van deze zomer

Iedereen maakt wel eens een foutje wanneer het op kledingkeuzes aankomt. Die iets te strakke broek, of dat nét te korte shirtje. Dit kan de beste overkomen want niet iedereen is een kleding expert. Maar door onderstaande modemissers te voorkomen, kan jij met een goed gevoel de deur uitgaan.

Advertentie

De modemissers van deze zomer

De witte legging

Het dragen van een witte legging was een ware trend in 2012. Toch is het verstandiger als je de witte legging deze zomer in de kast laat liggen. De witte legging flatteert helaas vrijwel nooit. Kies liever voor een contrasterend kleurtje bij je jurk of tuniek.

Sandalen met sokken

Je krijgt waarschijnlijk direct een beeld in je hoofd wanneer we het over sandalen met sokken hebben. Het is wellicht comfortabel en makkelijk, maar eigenlijk kan je hiermee niet de deur uit. Laat die sokken lekker uit en trek die sandalen aan!

sandalen_sokken

Een legging als broek

Draag een legging onder een rok of jurk maar draag een legging nooit als broek! Dit is niet charmant en absoluut niet flatteus.

Onderstaande beelden zijn wel de meest extreme voorbeelden, maar omdat beelden meer dan woorden zeggen, laten we dit toch even zien.

legging_broek

Te strakke kleding

Pak toch écht dat ene kledingstuk in een grotere maat wanneer je standaard maat niet goed past. Het is zeker niet leuk om een maatje groter te kopen maar niemand ziet jouw kledinglabel zitten. En anders knip je het er gewoon uit. Kies voor passende kleding die goed aansluit op je figuur. Op deze manier voorkom je ongemakkelijke situaties waarbij je te strakke shirtje omhoog kruipt. Of dat je een enorme zwemband creëert rond je middel. Als je iets ruimere kleding hebt, past het beter en sluit met mooier aan. Zo zul je je zelfverzekerder voelen!

Verkeerd aangebrachte zelfbruiner

Het is hartstikke leuk om met een gezond bruin kleurtje de zomer in te gaan. Maar zorg er wel voor dat je je zelfbruiner goed aanbrengt. Bruine vlekken op je witte benen wil je liever voorkomen. Lees hier hoe je op de juiste manier zelfbruiner aanbrengt.

zelfbruiner_vlek

Hysterische prints met elkaar gecombineerd 

Een bloemetjes top gecombineerd met een tijgerprint broek kan al gauw hysterisch overkomen. Printjes met elkaar combineren kan leuk uitpakken maar houd het wel binnen de perken. Beter is om te kiezen voor één print voor je top of broek en dan een egaal gekleurd item erbij te zoeken.

Wil jij persoonlijk kledingadvies? Bekijk dan deze leuke workshop van Libelle Academy.

Wat is jouw grootste miskoop ooit geweest?

De Dag Nadat 16 – We afscheid namen van mijn tante tijdens de coronacrisis

De dag nadat 16

Premium

Elsbeth (53): “Kon het in deze rare coronatijd nog onwerkelijker? Die gedachte spookte de afgelopen week telkens door mijn hoofd. En ja, dat kon dus."

"Gisteren namen we afscheid van tante Aatje, de oudste zus van mijn moeder. Ze woonde sinds een zware operatie al een paar maanden in een verzorgingshuis en langzaam maar zeker drong tot haar door dat ze niet meer zou terugkeren naar haar eigen huis. Dat vond ze moeilijk, want tot de operatie had ze altijd zelfstandig gewoond. Sinds haar overplaatsing naar een ander verzorgingshuis ging het snel bergafwaarts met mijn 94-jar

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien