Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Moeder van twee schrijft ode aan de 'gênante' delen van haar lichaam

Twee kinderen krijgen en dan een strak lijf houden: het is niet voor velen weggelegd. Moeder N’tima Preusser schrijft een ode aan haar niet geheel perfecte lichaam.

Om zo het commentaar dat ze altijd krijgt, een halt toe te roepen.

Advertentie

Haat
De vrouw plaatst foto’s op Facebook van zichzelf met haar 2 jonge kinderen met de volgende tekst: “‘Verstop het! Doe het weg!’ Dit roept de wereld naar delen van mijn lichaam die laten zien dat ik 2 keer zwanger ben geweest (een tijd waarin ik ontzettend groeide). Deze stukjes van mijn lijf zijn volgens sommigen vies, onacceptabel en schandalig… Maar ik ben te lang bezig geweest met het haten van mijzelf om nog langer naar dit soort onzin te luisteren en mijn tijd aan te verspillen.”

Geen beter cadeau
Ze gaat verder: “Mijn lichaam heeft mij in moeilijke tijden, waarin ik depressief was, gedwongen om toch uit bed te komen. Mijn hoofd zei mij toch te blijven eten. Mijn lijf heeft mij bovenal 2 perfecte kinderen geschonken. En ja, hier en daar hangt en lubbert er wat meer nu dat zij er zijn. Maar mijn lijf is mijn trofee. Mijn littekens vertellen mijn verhaal. Mijn lijf heeft mij een moeder gemaakt en mijn kinderen hebben mij een echte vrouw gemaakt. Dit figuur ben ik. Elk beetje is van mij. ❤” 

LEES OOK: VROUW PLAATST EERLIJKE FOTO’S VAN HAAR LIJF OP SOCIAL MEDIA

Zoveel om blij mee te zijn
Ze hoopt dat haar Facebookpost andere moeders kan inspireren om ook van hun lichaam te houden nadat ze zijn bevallen. Ze hoopt dat zij zichzelf zien en zichzelf gelukkig prijzen met alles wat ze hebben en niet balen van alles wat ze niet hebben.

Schermafbeelding 2016-03-09 om 12.08.36 Schermafbeelding 2016-03-09 om 11.56.46

Bron: Huffington Post. Beeld: Facebook

Tessel Tindert: “Hij noemde mijn dochter Julie een lekker wijf”

Als ik thuis kom na mijn bezoek aan Taco blijkt mijn opnameapparaatje niet gewerkt te hebben. Maar ik vind het niet erg, ik moet er eerlijk gezegd niet aan denken om deze avond nog eens te beluisteren.

Ik schenk een groot glas wijn in, schud wat nootjes in een bakje en laat het bad vollopen. In het warme water laat ik Taco letterlijk van me afglijden. Ik overdenk de avond, de vier maanden dat ik met hem heb gedate, zijn leugens, zijn bedrog, mijn gevoel over hem. Zou ik nu niet in bad zitten, dan zou ik God op mijn blote knoeien bedanken dat hij me niet verliefd op deze man

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien