Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Moeders willen meer sex

Cijfers liegen niet: ruim 44% van de moeders wil vaker vrijen. Dat blijkt uit onderzoek. 

Na de bevalling geniet meer dan de helft van de moeders van het hebben van sex. Dit blijkt uit onderzoek van tijdschrift Kek Mama, onder 700 Nederlandse moeders tussen de 20 en 45 jaar met kinderen van 2 tot 12 jaar.

Advertentie

Genieten
Gemiddeld duurt het 50 dagen na de bevalling voordat ouders weer sex hebben. Zo’n 5% van de vrouwen kan daar op dat moment niet van genieten en vindt het vreselijk. Vaders genieten daar veel meer van; ruim driekwart van de mannen is enthousiast over de eerste keer na de bevalling.

Plannen
Maar liefst 39% van de stellen met jonge kinderen plant het hebben van sex. In 2013 was dit nog maar 27%. Sex komt dus wel weer op de agenda na een bevalling, maar veel vrouwen vinden dit blijkbaar toch te weinig.

4 op de 5 vrouwen kijkt wel eens een sexfilm. Lees er hier meer over.

Verbetering
Ook de frequentie van sex neemt in 7 op de 10 gevallen af. De helft van de moeders geeft daarentegen wel aan dat de relatie met haar partner verbetert na de komst van kinderen.

Moment
Ook het moment waarop er wordt gevrijd verandert. Ouders doen dat het liefst als de kinderen liggen te slapen of uit logeren zijn. 14% van de ouders is wel eens betrapt door hun kind(eren).

Douche
Uit het onderzoek bleek ook dat 70% van de moeders masturbeert, tegenover 90% van de vaders. Moeders masturberen het liefst in bed en vaders doen dat het liefst onder de douche. Wat betreft verlangens zou 29% van de vrouwen wel eens sex willen hebben met een andere vrouw.

BEKIJK OOK:
[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

LEES OOK:

Bron: NU.nl. Beeld: iStock

Memoires van een Maîtresse – Deel 38: “We moeten je telefoon in beslag nemen, nu meteen”

sex

Premium

De Kapitein blijft mysterieus en Eva is duidelijk niet zo enthousiast als Sabine over het naderende happy end.

Vanavond gaan we op date! Een echte, met eten en kaarslicht en wijn en vooral: tijd. Geen bliksembezoek meer, maar een hele avond. Ik werk als een malle vandaag en in de pauze heb ik zelfs nog even een nieuw rokje gekocht. Alles moet perfect zijn op onze eerste officiële date-night.

De voorpret tiert welig in de appjes. Kusjes, hartjes en video’s kleuren mijn dag en golven van verliefdheid brengen me van uur naar uur. Ik moet ook even werken hoor lieverd, typ

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien