Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Moeders willen meer sex

Cijfers liegen niet: ruim 44% van de moeders wil vaker vrijen. Dat blijkt uit onderzoek. 

Na de bevalling geniet meer dan de helft van de moeders van het hebben van sex. Dit blijkt uit onderzoek van tijdschrift Kek Mama, onder 700 Nederlandse moeders tussen de 20 en 45 jaar met kinderen van 2 tot 12 jaar.

Advertentie

Genieten
Gemiddeld duurt het 50 dagen na de bevalling voordat ouders weer sex hebben. Zo’n 5% van de vrouwen kan daar op dat moment niet van genieten en vindt het vreselijk. Vaders genieten daar veel meer van; ruim driekwart van de mannen is enthousiast over de eerste keer na de bevalling.

Plannen
Maar liefst 39% van de stellen met jonge kinderen plant het hebben van sex. In 2013 was dit nog maar 27%. Sex komt dus wel weer op de agenda na een bevalling, maar veel vrouwen vinden dit blijkbaar toch te weinig.

4 op de 5 vrouwen kijkt wel eens een sexfilm. Lees er hier meer over.

Verbetering
Ook de frequentie van sex neemt in 7 op de 10 gevallen af. De helft van de moeders geeft daarentegen wel aan dat de relatie met haar partner verbetert na de komst van kinderen.

Moment
Ook het moment waarop er wordt gevrijd verandert. Ouders doen dat het liefst als de kinderen liggen te slapen of uit logeren zijn. 14% van de ouders is wel eens betrapt door hun kind(eren).

Douche
Uit het onderzoek bleek ook dat 70% van de moeders masturbeert, tegenover 90% van de vaders. Moeders masturberen het liefst in bed en vaders doen dat het liefst onder de douche. Wat betreft verlangens zou 29% van de vrouwen wel eens sex willen hebben met een andere vrouw.

BEKIJK OOK:
[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

LEES OOK:

Bron: NU.nl. Beeld: iStock

Maartje en de meisjes – deel 38: “Schat? Als ik nou echt bi ben, wil je dan ook nog met me trouwen?”

voel je je

Een vraag van Liesbeth zet Maartje flink aan het denken. De vrouwenliefde uit haar leven schrappen voelt niet goed. Maar wat wil ze dan wel?

Jochem en ik maken een avondwandeling terwijl de kinderen in bad zitten. “We leggen onszelf wel op bed hoor mam,” riep Nine stoer. Ik vind het heerlijk nu de kinderen groter en zelfstandiger worden.

“Hoe voel je je?” vraag ik aan Jochem.

“Eh, goed. Hoezo?” Hij kijkt

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien