Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Muf ruikend haar

John Beerens beantwoordt al jouw haarvragen! Deze week: muf ruikend haar.

Beste John,
Mijn dochter heeft hele dikke haren. Prachtig, alleen…als ze het gewassen heeft ruikt het 1 dag heerlijk en de volgende dag heeft het een hele muffe geur. We hebben al van alles geprobeerd maar niets helpt. Weet jij misschien wat de oorzaak kan zijn en natuurlijk wat kunnen we er aan doen?

Advertentie

Angelique

Hallo Angelique,
Dat is heel vervelend voor haar. Waarschijnlijk heeft ze een versnelde talgontwikkeling. Je kunt daar een speciale shampoo van Kerastase voor gebruiken.
Deze is verkrijgbaar op www.johnbeerens.com.

Daarnaast kun je, om direct de geur tegen te gaan, de After Party van Tigi gebruiken. Dit is een crème product, wat je in zowel nat als droog haar kunt gebruiken en wat direct veel glans geeft en vervelende geurtjes uit het haar haalt.
Deze is tevens verkrijgbaar op www.johnbeerens.com

Veel succes!

Heb jij ook een brandende kappersvraag? STEL HEM HIER!

Eerder verschenen op VrouwOnline

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien