Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Nagelnieuwe lakjes

Jouw accessoire deze zomer? Je nagels! Met de nieuwste kleuren speel je ze in de kijker.

Maar voordat je begint te lakken, eerst nog wat tips waarmee je je nagels gezond en mooi houdt.

Advertentie

Vijlen i.p.v. knippen
Volgens de beautyexperts van O.P.I. kun je beter je nagels vijlen dan knippen. Hierdoor voorkom je namelijk dat ze gaan splijten. Pas op dat je de zijkanten van de nagel niet te ver weg vijlt, want hierdoor scheurt de nagel in.

Scrubben
Mooie handen zijn de basis van mooie nagels. Geef daarom je handen af en toe een scrubbeurtje. Ook goed is een badje met amandelolie. Dit maakt je handen én nagels zacht en gezond. Gebruik daarnaast dagelijks een handcrème om broosheid te voorkomen.

Vermijd aceton
Als je nagellak wilt verwijderen, zorg er dan voor dat je dat doet met een nagellakremover die weinig aceton bevat. Door aceton drogen nagels namelijk uit en dat zorgt er op haar beurt voor dat nagels sneller gaan splijten. Gebruik daarom een zachte nagellakremover.

Basislak
Gebruik bij gekleurde nagellak altijd een basislak, anders trekken de kleurstoffen in de nagel. Vaak verkleuren je nagels dan of worden ze gelig. O.P.I. heeft een goede basislak, maar ook bij de drogisterij zijn er verschillende te verkrijgen.

Nail food
Eet voldoende brood, eieren, groente en melk voor een vitamine B2-boost. Ook calcium, zink, ijzer, vitamine A en foliumzuur zijn goed voor de nagels.

V.L.N.R. Chanel May, Dior Vernis Kimono, Koh, Rituals, O.P.I. If you Moust You Moust,
SuperTrash, Essie Watermelon, Essence Ultimate Pink, Prity NYC

3 x laktips

1. Less is more
Hoe minder lagen nagellak je opbrengt, hoe langer de nagellak meegaat. Bij meerdere lagen bladdert de lak namelijk snel af.

2. Lakfoutje
Zo handig: de corrector-pen van Herôme. Elk lakfoutje haalt hij eenvoudig weg!

3. Drip Dry
Een paar druppeltje O.P.I. Drip Dry laat nagellak sneller drogen. Na een minuut is je nagellak al “touch dry”! Na vijf minuten is de nagellak volledig droog.

Eerder verschenen op VrouwOnline

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien