Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Nederlandse vrouw deur niet uit zonder make-up

De Nederlandse vrouw staat lang voor de spiegel en gaat de deur niet uit zonder make-up. Dat blijkt uit een online onderzoek van VIVA onder 320 vrouwen rond de dertig.

Bijna 70 procent van de vrouwen typeert zichzelf als ijdel. De helft (48 procent) staat ’s morgens een kwartier of langer voor de spiegel. Eén op de vijf vrouwen gaat nooit de deur uit zonder make-up.

Advertentie

Af en toe
Van de ondervraagde vrouwen gaat 45 procent af en toe onopgemaakt de straat op, maar liever niet. Slechts acht procent van de respondenten draagt nooit make-up. Maar vijf procent voelt zich mooi zonder make-up.

Ga jij weleens zonder make-up de deur uit? Reageer hieronder.

Bron: VIVA

Eerder verschenen op VrouwOnline

Dít is de numerologische weekvoorspelling van week 4

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

[premium-verder-lezen]Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli v

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien