Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Nederlandse vrouw deur niet uit zonder make-up

De Nederlandse vrouw staat lang voor de spiegel en gaat de deur niet uit zonder make-up. Dat blijkt uit een online onderzoek van VIVA onder 320 vrouwen rond de dertig.

Bijna 70 procent van de vrouwen typeert zichzelf als ijdel. De helft (48 procent) staat ’s morgens een kwartier of langer voor de spiegel. Eén op de vijf vrouwen gaat nooit de deur uit zonder make-up.

Advertentie

Af en toe
Van de ondervraagde vrouwen gaat 45 procent af en toe onopgemaakt de straat op, maar liever niet. Slechts acht procent van de respondenten draagt nooit make-up. Maar vijf procent voelt zich mooi zonder make-up.

Ga jij weleens zonder make-up de deur uit? Reageer hieronder.

Bron: VIVA

Eerder verschenen op VrouwOnline

Tessel Tindert: “Ik waardeerde zijn eerlijkheid, maar die deed ook pijn”

Tessel Tindert

Ik lig in mijn bed onder een dun lakentje en kan niet slapen. Mijn slaapkamer krijg ik bij deze superhittegolf niet meer koel, hoewel ik daar de gordijnen de hele dag dichthoud. Mijn ventilator is stuk. Morgen een nieuwe bestellen, noteer ik in mijn hoofd.

Na een half uur sta ik op en loop de woonkamer in. De maan schijnt door een van de dakramen naar binnen en bij het open raam waait een zoel windje langs mijn klamme rug. Ik schenk een restje witte wijn in en pak de brief van Wijnand er nog eens bij. D

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien