Dagelijks puzzelen voor slechts € 2,99 per maand >

Zoek binnen:

Nieuw: Libelle TV!

Libelle lanceert haar eigen online tv-zender: Libelle TV.

Libelle TV is alles waar je van houdt bij Libelle, maar dan op video. Elke dag zie je hier gratis nieuwe video’s met de leukste tips en de mooiste verhalen. Echt, persoonlijk en dichtbij: met herkenbare rubrieken zoals ‘7 jaar jonger’ en daarnaast heel nieuwe programma’s én: de nieuwe generatie vloggers.
De start van onze nieuwe online zender wordt vandaag feestelijk gevierd op de Libelle Zomerweek, die dit jaar voor de 20e keer wordt gehouden. Dubbel feest dus!

Advertentie

Hilmar Mulder, hoofdredacteur Libelle: “Met Libelle TV krijgt het blad Libelle een extra dimensie en komt het écht tot leven. Dagelijks plaatsen we nieuwe video’s voor en door alle leuke en betrokken vrouwen die het warm kloppende hart van onze samenleving zijn. Hier komt jullie leven op de vertrouwde Libelle manier, inspirerend en aansprekend, in beeld!”

Dít zijn ze: de vloggers van Libelle TV
Met Libelle TV is ook de volgende generatie vloggers geboren. Bloggers op video, voor álle vrouwen van álle leeftijden. Onze Libelle-vloggers hebben allemaal een eigen specialisme, zoals reizen, sport, spiritualiteit, food, mode en tuinieren en delen elke week hun tips en tricks.

Zo is sportvlogger Lot (62 en topfit) van plan iedereen fit te krijgen en helpt Libelle’s mode-expert Francoise (46) je aan de beste stylingtips. De liefde voor tuinieren zie je bij Loes (68), spirituele vlogger Manon (40) helpt je om zelf te aarden en de reisvlogs van Bonnie (45) zitten boordevol inspiratie. Ook dokter Rutger (35), bekend van zijn column, geeft praktische gezondheidstips. Elke dag zie je een andere vlogger op Libelle TV.

[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

Persoonlijke programma’s
Naast vlogs vind je op Libelle TV prachtige persoonlijke verhalen. Zo vertellen vrouwen in het programma In de Wachtkamer open en eerlijk over hun bezoek aan een gynaecoloog. Ook te zien binnenkort: Mijn trouwjurk, waarin we op zoek gaan naar het verhaal achter de trouwjurk en ook onze eigen Hilmar vertelt waarom ze na jaren toch eindelijk ‘ja’ zei. In Zeg nou zelf geven vrouwen hun mening over grote en kleine levenskwesties (‘Een slippertje moet je kunnen vergeven’) en elk weekend laat Rudolph van Veen zien hoe je met gemak de lekkerste toetjes maakt.

En mis niet je dagelijkse portie nieuwe slimme oplossingen die het leven leuker en makkelijker maken: Lifehacks!

Je vindt Libelle TV op libelletv.nl en in de Libelle TV-app, die je gratis kunt downloaden in de App Store of Google Play Store.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien