Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Overhemd voor mannen dat 100 dagen fris ruikt

Het Amerikaanse kledingmerk Wool & Prince heeft naar eigen zeggen een overhemd voor mannen gemaakt dat 100 keer gedragen kan worden voordat het moet worden gewassen. Ook blijft het shirt kreukvrij.

Het klinkt als een ideaal product voor luie mannen (en vrouwen), een shirt dat lang fris en kreukvrij blijft. Toch stellen de makers van dit overhemd dat het echt werkt.

Advertentie

Spijkerbroek
Het shirt is ontstaan op basis van het gegeven dat mannen graag een spijkerbroek dragen omdat deze niet snel gewassen hoeft te worden, stelt Wool & Prince-oprichter Mac. Overhemden daarentegen kreuken snel en zijn eerder toe aan een wasbeurt. Het merk is gaan experimenteren met een klassiek overhemd en de speciale stof Cotton-Soft en zo ontstond het shirt dat kreukvrij blijft en bovendien geurtjes tegengaat.

Testen
Het merk plaatste het shirt als project op de site Kickstarter onder de naam ‘The Better Shirt’ en heeft inmiddels de benodigde 23.000 euro ingezameld. Vijftien proefpersonen hebben het overhemd getest. “Ik heb het shirt helemaal in elkaar gepropt tot een bal, maar ik kon het overhemd gewoon weer aan”, aldus één van hen op Kickstarter.com. Het overhemd is verkrijgbaar voor 75 euro.

Bron: Huffington Post

Eerder verschenen op VrouwOnline

Schrijver Hugo Borst: “Durfde je eindelijk een 1,5-meter-terras op?”

Hugo en Iris - Libelle

Hugo Borst (57) en Iris Koppe (35) zijn beiden schrijvers, maar daar houdt de gelijkenis wel op. Toch zijn ze vrienden en gaan ze geen onderwerp uit de weg. Over oud worden, sex, politiek, corona en meer: Hugo en Iris stellen brutale vragen én geven openhartig antwoord. 

I: Jij bent toch getrouwd?
H: Jazeker, 24 kilo geleden.
I: Hoelang al?
H: Het was 1988.
I: Neeeee. Toen was ik 3.

H: Eh, waar wil je naartoe? Goed nieuws? Ben je ten huwelijk gevraagd?
I: Niet zo snel. Ik heb koppijn vandaag, Hugo, kóppijn.
H: Wat heeft dat met trouwen te maken? Oh, wacht even

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien