Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Penisnijd II

Ook Lizzy is zich inmiddels bewust van Mars en Venus.

“Mamma,” zei ze gisteravond samenzweerderig. “Weet je dat jongens helemaal niet van kussen houden?”. Ik lachte en antwoordde: “Dat ligt er een beetje aan hoe oud die jongens zijn.” “Zes,” riep ze direct. Blijkbaar had ze een specifiek exemplaar in gedachten.

Advertentie

“En hoe kom jij aan die kennis?” vroeg ik. Deze wijsheid-van-de-dag kon ik niet ongemerkt laten passeren. Lizzy boog haar hoofd. “Laatst gingen we naar gym,” fluisterde ze. “En toen ging Anja proberen om Joris te kussen. Maar Joris wilde niet.”

“En toen?” Ik was inmiddels óók gaan fluisteren. “Uiteindelijk is het haar gelukt. Ze heeft hem gekust.” Ik grinnikte bij het beeld van een doortastende meisjeskleuter die een onwillige jongenskleuter probeerde te zoenen.

“En weet je wat Anja toen zei?” “Nou?” Ik was ondertussen razend benieuwd naar de ontknoping.

“Dat het héél vies was.”

Eerder verschenen op VrouwOnline

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien