Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Penisnijd

Lizzy en Annabel speelden op zolder met vriendje N.

“Mamma,” klonk het van boven. “Ik moet plassen.” Vreemd. Normaal kon Annabel prima zélf naar het toilet gaan. Daar riep ze me nóóit voor. Bedachtzaam liep ik de trap op.

Advertentie

Ze stond in de badkamer. De klep van de WC had ze al omhoog gezet. Ik wilde haar al optillen toen ze gebaarde dat de bríl omhoog moest. “Waarom moet de bril omhoog?” vroeg ik verbaasd. “Je moet er toch op zitten?” Annabel schudde haar hoofd. “Nee, ik gaat staan.”

Daar moest ik even over nadenken. Staan? Op de pot? Wat was dat nou weer. Ik vroeg Annabel waarom ze in godsnaam op de WC wilde staan. “Neehee,” zei ze ongeduldig. “Ik gaat ernáást staan. En dan gaat ik plassen.”

Noem me naïef, maar ik begreep er níets van. “Ik snap níet wat je wilt,” zei ik eerlijk. Annabel keek me aan met haar grote blauwe ogen. “Ik gaat plassen zoals vriendje N.,” zei ze. Aha. Lightbulb. Vriendje N.

“Maar lieverd,” begon ik voorzichtig. “Vriendje N. heeft een piemeltje. Daarmee kan hij óver het randje van de WC plassen. Jíj hebt geen piemeltje.” Annabel trok haar T-shirt omhoog. “Welles,” zei ze en wees op haar navel.

Uiteindelijk heb ik het potje erbij gehaald. Annabel moest en zou staand plassen. Wat híj kon, kon zíj ook. Tevreden huppelde ze later de badkamer uit. Weer een ervaring rijker.

Over vijf maanden wordt ze drie. Abonnementje Opzij?

Eerder verschenen op VrouwOnline

Speel hier de woordzoeker van maandag 17 februari

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien