Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Pippa Middleton is verloofd

Pippa Middleton (32), de beeldschone zus van prinses Kate, is verloofd. James Matthews (40), de vriend van de Britse Pippa, ging afgelopen weekend op zijn knieën. En haar antwoord? Een volmondig ‘ja’. 

Het stel maakte een tripje naar een natuurpark in het noordwesten van Engeland. Pippa was naar verluidt stomverbaasd toen James – die uit een welvarende familie komt – zijn aanzoek deed, maar ze twijfelde geen moment.

Advertentie

pippa_libelle

Pippa met haar kersverse verloofde James. 

De witte jurk 
Pippa werd wereldberoemd nadat zij op het huwelijk van haar zus en prins William een prachtige witte jurk droeg, waar haar slanke figuur goed in uitkwam. De Britse pers hield haar liefdesleven sindsdien goed in de gaten.

BEKIJK OOK DEZE VIDEO:
Prinses Kate maakt haar debuut op Snapchat met tennisser Serena Williams.

LEES OOK: 

Bron: Shownieuws. Beeld: BrunoPress 

Memoires van een Maîtresse – Deel 39: “Misschien kun jij maar beter gaan”

memoires

Premium

Blijkbaar moet Sabine de trossen losgooien als het op geduld aankomt. De Kapitein doet uiterst vaag over hoe hun relatie nu verdergaat en haar telefoon is nog steeds in handen van Erik de IT-man.

Wanneer ik terugkom van de markt, staat mijn woonkamer bomvol mannen. Vandaag verhuist Thijs. Hij heeft een mooi appartement gevonden, 2 straten verderop. Het voelt ongemakkelijk, met mijn bloemen in mijn hand en al die grote beren die zich ook geen houding weten te geven. “Iemand koffie?” roep ik, maar uit de mokken die zij schalks in de lucht houden, weet ik dat mijn vraag m

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien