Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Amerikaanse Playboy stopt met naaktfoto's

Zeg Playboy en je zegt naakt. Maar dat is volgens de hoofdredacteur van het Amerikaanse blootblad nu verleden tijd. Modellen die volledig uit de kleren gaan zijn namelijk hartstikke uit. 

Hoofdredacteur Scot Flanders heeft toestemming gekregen van Playboy-oprichter Hugh Hefner om vanaf volgend jaar maart te stoppen met het afbeelden van volledig naakte dames.

Advertentie

1 gratis klik 
Waarom? “Je bent nu maar 1 gratis klik verwijderd van elke mogelijke sexuele handeling”, aldus Flanders. “De naaktfoto’s die ooit in Playboy verschenen zijn niet langer uniek.”

Marilyn Monroe 
Dat was in 1953 wel anders, toen Playboy in Amerika debuteerde met Marilyn Monroe op de cover. In 1975 had het blad zelfs een oplage van 5,6 miljoen. Inmiddels is dat een kleine 800.000.

Nederland 
Playboy Nederland gaat voorlopig wél door met het plaatsen van naakfoto’s. “Het blijft zoals het was”, zei hoofdredacteur Maarten Bloem dinsdag tegen Giel Beelen op 3FM.

#Playboy
Geen naakt meer in Playboy?! Twitteraars reageerde massaal op het nieuws. De 5 opvallendste tweets op een rijtje.

Bron: ANP. Beeld: ANP 

Maartje en de meisjes – deel 22: Jochem neemt niet op

maartje

Premium

Maartje en Jochem zoeken naar een nieuwe weg in hun relatie met elkaar en met anderen. Zal Maartje het contact met Judith nieuw leven inblazen?

De hele week draaien Jochem en ik de B.V. HET GEZIN op de automatische piloot. Het is gezellig, we koken gezond en zelfs met de was ben ik aardig bij. Voor vanavond heb ik als verrassing een oppas geregeld, en neem ik Jochem mee naar een chique-de-friemel restaurant.

Vrijdagmiddag is het altijd een zoete inval bij ons. Kinderen lopen in en uit en omdat Suus weet dat het mijn vrije dag is, waait zij ook vaak nog even aan. [premium

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien