Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Poezeneiland kan de toestroom kattenvoer niet meer aan

Het Japanse eiland Aoshima is de hemel voor kattenvrouwtjes: op ieder mens zijn er ongeveer zes poezen. Het wordt dan ook niet voor niks het poezeneiland genoemd.

De paniek was dan ook groot toen er vanwege weersomstandigheden geen kattenvoer naar het eiland getransporteerd kon worden. De inwoners deden een oproep: stuur alsjeblieft kattenvoer naar Aoshima. Daar werd massaal gehoor aan gegeven. “Hier op Aoshima zijn geen winkels om voer te kopen. Bewoners gaan met een boot naar het vasteland om kattenvoer in te slaan, maar door het weer vaart de boot in de winter vaak niet”, zegt een van hen tegen Bored Panda.

Advertentie

ZIE OOK: DEZE KAT HEEFT DE MOOISTE OGEN DIE JE OOIT HEBT GEZIEN

Geen ruimte meer
Hun oproep was niet tegen dovemansoren gericht. Mensen stuurden massaal kattenvoer op naar het eiland. Zoveel zelfs dat ze de toestroom niet meer aan kunnen. “We hebben veel meer gekregen dan dat we hadden verwacht, we hebben geen ruimte meer om het voer op te slaan. Tot april hebben we genoeg”, aldus de initiatiefnemers. “Bedankt allemaal!”

 

Bron: Bored Panda. Beeld: Twitter

Speel hier de snackpuzzel van vrijdag 17 januari gratis

snackpuzzel

Premium

Ook deze vrijdag 17 januari hebben we weer een nieuwe gratis kruiswoordpuzzel voor je. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de hersenkraker op te lossen. Veel plezier!

[minipuzzel]

 

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien