Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Politie wordt gebeld omdat echtgenoot zit te gamen

Mannen en een computerspel: het kan weleens voor de nodige heisa zorgen. In Arnhem ging een date niet helemaal zoals gepland: een stel kreeg zo’n ruzie, dat de buren de politie hebben gebeld.

Wat er nou aan de hand was? Een vrouw was er niet van gecharmeerd dat haar echtgenoot vooral druk bezig was met zijn computerspel, in plaats van met haar.

Advertentie

LEES OOK: MAN LOST RUZIE OVER HELFT VAN HET BED HANDIG OP

Boos, héél boos
En die kwaadheid escaleerde al snel. De gemoederen liepen zo hoog op, dat de buren dachten dat er sprake was van huisgelijk geweld. Gelukkig was dat niet het geval, maar was er vooral een flinke woordenwisseling omdat de man wilde gamen en zijn vrouw geen fijne Valentijnsdag wilde bezorgen. Omroep Gelderland weet niet of het nog goed is gekomen tussen de twee.

Bron: Metronieuws. Beeld: iStock

Leona Philippo spreekt voor één keer over haar geaardheid: “Als bij donderslag wist ik: het komt door háár” 

Leona

LHBTI... Dit zijn geen letters, maar dit gaat over mensen. En over houden van wie we willen. Daarom vertelt de biseksuele Leona Philippo haar verhaal. “Hoe meer openheid ik geef, hoe dichter bij we bij acceptatie komen.”

Leona Philippo (41) is singer-songwriter, actrice en motivational speaker. Met haar ex-vrouw kreeg ze Manuel (9). Zoon Tymon (2) kreeg ze alleen. Voor één keer spreekt ze publiekelijk over haar geaardheid.

“Ik ben helemaal niet bezig met mijn geaardheid, nooit geweest ook. Als er in interviews naar wordt gevraagd, ga ik er zelfs liever n

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien