Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Prachtig grijs

John Beerens beantwoordt al jouw haarvragen! Deze week: hoe krijg ik prachtig asgrijs haar?

Hallo John,

Advertentie

Overal zie ik reclame over vrouwen die hun haar prachtig grijs verven.
Ik vind het schitterend en wil het ook, ben van mezelf donkerblond/beginnend grijzend.
Kan echter nergens vinden hoe je dat voor elkaar moet krijgen en mijn kapster durft er niet aan te beginnen. Hoe krijg ik mijn haar dus zo prachtig (as)grijs? Alvast Bedankt!

Corrie Hotting

Hallo Corrie,

Het is inderdaad wel erg lastig om een mooie asblonde/asgrijze kleur te krijgen. Allereerst moet je daarvoor het juiste materiaal hebben (niet alle merken hebben daarvoor de juiste kleuringen) en je eigen kleur moet goed zijn. De basis is heel belangrijk voor het verkrijgen van een mooi eindresultaat. Beide dingen kan ik niet voor je bepalen. Je bent natuurlijk van harte welkom voor een geheel vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek in de salon. We hebben al een paar keer een kleuring naar wens asgrijs gemaakt, wij hebben daarvoor wel het juiste materiaal namelijk de kleuringen van CHI, maar als je basis daarbij niet goed is dus je eigen kleur te donker is. Dan kan er namelijk te veel warmte vrijkomen en de kleur die jij graag wil is alles behalve warm van kleur. Het is dus inderdaad lastig maar zeker niet onmogelijk.
Je kan ons altijd bellen of mailen, kijk eens op www.johnbeerens.nl.

Heb jij ook een brandende kappersvraag? STEL HEM HIER!

Eerder verschenen op VrouwOnline

Sylvia Witteman: “Met vrienden, een rugzak en heel weinig geld ging ik naar Joegoslavië”

Sylvia Witteman alleen op vakantie column Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (19 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week vertelt ze over haar eerste vakantie zonder ouders.

Mijn jongste zoon, 16 jaar oud, ging voor het eerst alleen op vakantie. Alleen, dat wil zeggen, zonder ouders, maar met 5 vrienden. “We hebben een appartementje gehuurd in Knokke”, zei hij, handenwrijvend van voorpret. Knokke? Dat is toch een suffe badplaats voor keurige oude dames? Nou ja, ze zouden daar in elk geval weinig kwaad kunnen, tussen de theesalons. 200 euro kreeg hij mee. Ik vond het veel, maar j

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien