Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Prachtig grijs

John Beerens beantwoordt al jouw haarvragen! Deze week: hoe krijg ik prachtig asgrijs haar?

Hallo John,

Advertentie

Overal zie ik reclame over vrouwen die hun haar prachtig grijs verven.
Ik vind het schitterend en wil het ook, ben van mezelf donkerblond/beginnend grijzend.
Kan echter nergens vinden hoe je dat voor elkaar moet krijgen en mijn kapster durft er niet aan te beginnen. Hoe krijg ik mijn haar dus zo prachtig (as)grijs? Alvast Bedankt!

Corrie Hotting

Hallo Corrie,

Het is inderdaad wel erg lastig om een mooie asblonde/asgrijze kleur te krijgen. Allereerst moet je daarvoor het juiste materiaal hebben (niet alle merken hebben daarvoor de juiste kleuringen) en je eigen kleur moet goed zijn. De basis is heel belangrijk voor het verkrijgen van een mooi eindresultaat. Beide dingen kan ik niet voor je bepalen. Je bent natuurlijk van harte welkom voor een geheel vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek in de salon. We hebben al een paar keer een kleuring naar wens asgrijs gemaakt, wij hebben daarvoor wel het juiste materiaal namelijk de kleuringen van CHI, maar als je basis daarbij niet goed is dus je eigen kleur te donker is. Dan kan er namelijk te veel warmte vrijkomen en de kleur die jij graag wil is alles behalve warm van kleur. Het is dus inderdaad lastig maar zeker niet onmogelijk.
Je kan ons altijd bellen of mailen, kijk eens op www.johnbeerens.nl.

Heb jij ook een brandende kappersvraag? STEL HEM HIER!

Eerder verschenen op VrouwOnline

Anne-Wil merkt dat ze ouder wordt als Han haar op iets wijst

Vrouw zorgen

Premium

Anne-Wil heeft 2 kinderen, 5 kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in een exclusieve boetiek. Ze spreekt af met haar jeugdvriendinnen Helga en Agnes.

Zaterdag

Meteen na het ontbijt ben ik begonnen met het leeghalen van de kerstboom. Weg met dat ding! Andere jaren kan ik er bijna geen afscheid van nemen, nu kan hij me niet snel genoeg de deur uit zijn. Het is trouwens nog een heel karwei, en als ik klaar ben zitten de naalden tot onder mijn oksels, dwars door mijn trui heen. Het kan me allemaal niets schelen. [premium-verder-lezen] Ik maak de knijpertjes van de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien