Dagelijks puzzelen voor slechts € 2,99 per maand >

Zoek binnen:

Rihanna

Rihanna wisselt elk jaar wel zo’n 12 keer van kapsel. Vind je het gek dat je dan het nieuwste stijlicoon wordt genoemd!

Met haar glamourous uitstraling zou je niet zeggen dat Rihanna (eigenlijk Robyn Rihanna Fenty) pas 21 jaar oud is. Je kent haar vast wel van haar hits Pon the Replay, SOS en Umbrella die verspreid staan over haar vier (!) albums.

Advertentie

Haar
Lang haar, kort haar, hééél kort haar: Rihanna heeft het allemaal al eens gehad. Het lijkt wel of al deze kapsels allemaal voor haar gemaakt zijn. De grote bos bruine krullen die ze nog had tijdens de lancering van haar eigen parfum in 2006 wisselde ze al snel in voor een halflange zwarte bob en later voor een korte zwarte kuif.

Je kunt de krullen van Rihanna zelf maken met je krultang. Als je die niet hebt kun je een ronde borstel gebruiken om je lange, steile haar te krullen.

Bekijk hieronder het filmpje om te zien hoe je zelf krullen kunt maken!

Was je haar voordat je begint met een verzorgingshampoo en breng daarna volume- of stylingmousse aan. Let op: laat je haar niet drogen!

Daarna kun je aan de slag met de ronde borstel: draai een lok haar om de borstel en föhn hem droog. Zorg er wel voor dat je, terwijl je dit doet, draaibewegingen met de borstel maakt van de haarwortels naar de puntjes.
Dit doe je steeds lok voor lok tot je een bos krullen hebt!

Bij Kinki kappers kunnen ze je helpen om de bob of het kuif-kapsel van Rihanna te creëren. Let wel op: dit laatste kapsel is niet geschikt voor vrouwen met een langwerpig gezicht. De kuif maakt je gezicht namelijk nog langer!

Make-up
Rihanna gaat vaak à naturel door het leven. Als ze een feestje heeft, gebruikt ze oogschaduw in een gouden of koperen tint. Dit staat namelijk erg mooi bij haar groene ogen en getinte huid!

Daarnaast maakt ze haar lippen knalroze om het feesteffect wat te versterken.
Deze look kun je zelf ook maken met een roze lipgloss, rood lippotlood en rood/roze lippenstift.
Bekijk het filmpje hieronder (”Gerelateerde video’s”) om te zien hoe je dit moet aanbrengen!

Eerder verschenen op VrouwOnline

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien