Anastasia nu met € 10,- voordeel naar de voorpremières!

Zoek binnen:

Run op kerstoutfits

Koop jij ieder jaar een nieuw outfit speciaal voor de feestdagen? Dan ben je niet de enige!

Twee op de drie vrouwen wil er met Kerst piekfijn uitzien en duikt dus nog snel even de stad in om die ene feestelijke kerstoutfit te scoren.

Advertentie

Recessionista
Ondanks dat de crisis nog vers in ons geheugen staat geven deze “recessionista’s” gemiddeld een bedrag van 100 euro uit. Uit een online onderzoek dat modewebsite fashionscene.nl uitvoerde onder 4100 vrouwen blijkt dus dat maar één derde van de vrouwen geen speciale kleding aanschaft voor de feestmaand. De reden? ‘Ik vind het niet nodig’ (35 procent), ‘Ik heb al genoeg kleding’ (33 procent) of ‘Ik heb er geen geld voor’ (16 procent).

Budget
De meeste vrouwen (90%) die meededen aan het onderzoek geven 100 euro uit voor een outfit. Ongeveer 9% besteedt tussen de 100 en 250 euro en een kleine groep legt zelfs meer dan 250 euro neer.

Outfit
De Nederlandse vrouwen die op zoek gaan naar een party look vinden nieuwe kleding het belangrijkst. Accessoires komen op de tweede plek en als derde volgen de schoenen. Make-up wordt niet speciaal aangeschaft voor de feestdagen.

Het is daarnaast erg opvallend dat dit jaar meer dames speciaal voor de feestdagen de winkels afstruinen. In 2008 was dit nog 60 procent, dit jaar 66%! Blijkbaar gaat het toch niet zo slecht met de economie…

(Bron: fashionscene.nl)

Eerder verschenen op VrouwOnline

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien