Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Schoon en fris op lage temperaturen

De was moet er niet alleen schoon uit zien, maar ook echt schoon zijn!

Als we milieuvriendelijker willen wassen, verlagen we meestal de wastemperatuur. De wasmachine verbruikt immers veel energie om het water te verwarmen. Vaak gaat op een lagere temperatuur, zoals 30 of 40 graden, de vlek er ook wel uit. Maar is je was dan ook wel écht schoon? In de zin van: fris en geurtjesvrij?

Advertentie

Schoon lijken
We willen niet alleen dat onze was er schoon uit ziet, maar ook dat de kledingstukken daadwerkelijk schoon zijn. Misschien ken je de situatie wel van een badhanddoek die schoon lijkt, maar in werkelijkheid erg muf ruikt. Of je sportkleren waar de zweetvlekken wel uit zijn, maar de hardnekkige geurtjes niet? Datzelfde kan ook gelden voor normale T-shirts en blousjes.

Hygiënisch schoon
Om ervoor te zorgen dat je was écht schoon is, ook op lage temperaturen, kun je Vanish Oxi Action Hygiëne* naast je eigen wasmiddel gebruiken. Daarop kun je vertrouwen als je op een lagere temperatuur wast, het maakt je kleding hygiënisch schoon en verwijdert vlekken in één wasbeurt.

Het product werkt goed op een wastemperatuur van 40 graden. Zodra het in aanraking komt met zichtbare en onzichtbare vlekken, dringen duizenden zuurstofbubbeltjes diep door in de vlek en weken hem los. Vanish Oxi Action Hygiëne is verkrijgbaar als poeder en gel.

* Lees de gebruiksaanwijzing voor het beste resultaat.

Eerder verschenen op VrouwOnline

Meghan trekt haar eigen plan: een royal maar dan in ‘nieuwe stijl’

Meghan Markle

Premium

2019 was een bewogen jaar voor de hertogin van Sussex. Hoogtepunt was de geboorte van Archie, dieptepunt de vernederende publicaties in tabloids over de relatie met haar vader. Hoe dan ook, met opgeheven hoofd en hand in hand met Harry bewees ze een ‘royal nieuwe stijl’ te zijn.

Het is voor alle partijen – Buckingham Palace, royal fans, critici, de media – nog altijd wennen: een zelfverzekerde,
eigenwijze nieuwe royal als Meghan, de hertogin van Su

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien