Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Shanghai Collections

Midden in het centrum van Breda vind je winkelgebied ’t Sas, een klein dorpje binnen de grote stad.

Aan het plein vind je allerlei winkeltjes waaronder Shanghai Collections. De collectie wordt ontworpen en geproduceerd in Shanghai, net als de kunst aan de muur. Deze wordt gemaakt door studenten van de kunstacademie van Shanghai. De collectie bestaat voornamelijk uit schoenen, maar je koopt er ook tassen en accessoires.

Waar: ’t Sas 2, Breda

Want: Je koffer zit vast nog niet vol. De schoenen van Shanghai zijn heel betaalbaar, leuk om je vakantiekoffer mee aan te vullen.

In de buurt: Na het passen van al die modellen hebben je voeten rust nodig, bij mooi weer drink je een kopje koffie op het terras van Koffie en Zo, midden op ’t Sas.

Advertentie

Eerder verschenen op VrouwOnline

Sylvia Witteman: “Ik besefte dat ik het handschrift van mijn zoon al een jaar of tien niet had gezien”

zoon

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week schrijft ze over haar mobielloze zoon. 

Ik stond vredig een courgette te raspen, want iedereen is dol op courgettekoekjes (courgette grof raspen, mengen met een theelepel zout, goed het vocht eruit drukken, rasp mengen met een paar lepels bloem, peper, knoflook, een ei en wat verkruimelde feta, wat olie in de hete koekenpan, bergjes beslag erin, beetje platduwen, aan beide kanten op m

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien